Best Goal of the Season

10 υπέροχα γκολ ρίχνονται στη μάχη για το βραβείο του κορυφαίου για τη σεζόν 2023-24. Ποιος θα είναι ο νικητής του Best Goal of the Season; Ο λόγος περνάει σε όλους εσάς!
Best Goal of the Season
Photo Credits: @paokfc.gr website

 Ο Δικέφαλος σκόραρε 135 γκολ στα 58 παιχνίδια που έδωσε συνολικά. Επιλέξαμε λοιπόν τα 10 καλύτερα και ήρθε η ώρα να βρούμε με τη βοήθειά σας το κορυφαίο.

Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αυτοί με τις περισσότερες υποψηφιότητες.

Ο Σέρβος μπήκε με φόρα στη σεζόν και κέρδισε τρεις συνεχόμενες φορές το βραβείο για το Best Goal του μήνα. Το απίθανο γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Χαρτς, το υπέροχο γκολ που έβαλε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και το εντυπωσιακό πλασέ στην κίνηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι τα τέρματα με τα οποία θα παλέψει ο Zile για το βραβείο.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Mr.Breeze, ο οποίος είχε και αυτός τρία ατομικά βραβεία Best Goal of the Month κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας διεκδικεί το βραβείο με το πανέμορφο γκολ του κόντρα στον Πανσερραϊκό, με το άκρως εντυπωσιακό τέρμα στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και με το υπέροχο σουτ στην κίνηση που σκόραρε στην Τούμπα εναντίον της ΑΕΚ.

Στην κουβέντα μπαίνει κι ο Μάγκομεντ Οζντόεφ με το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όταν ο Κωνσταντέλιας μετά από μία… μαγική ενέργεια τον έβγαλε μόνο σε κενή εστία και ολοκλήρωσε ιδανικά μία υπέροχη ομαδική ενέργεια, αλλά και με την κεφαλιά «οβίδα» μετά από κόρνερ του Ντεσπόντοφ κόντρα στην Κιφησιά.

Επόμενος μονομάχος ο Κίριλ Ντεσπόντοφ . Ο Βούλγαρος σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με ένα τελείωμα με το εξωτερικό στο 2ο λεπτό του αγώνα και θα παλέψει κι αυτός για τον τίτλο του κορυφαίου.

Τέλος από την κουβέντα δεν λείπει ο Τάισον με το γκολ τίτλου που σημείωσε κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου. Ο Βραζιλιάνος έπιασε ένα τρομερό σουτ μετά από δύο μαγικές ενέργειες των Κωνσταντέλια και Μπράντον και μπήκε και αυτός επάξια στη μάχη του Best Goal of the Season 2023-24.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με όλα τα υποψήφια γκολ και επιλέξτε το αγαπημένο σας.

Best Goal of the Season

Διαβάστε ακόμη...