Ο φανταστικός κύριος Κοτάρσκι

Η… μυθική επέμβαση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στο πλασέ του Πινέδα στο ντέρμπι της Τούμπας αναδείχθηκε από όλους εσάς ως PAOK TV Play of the Month για τον Απρίλιο.
Ο φανταστικός κύριος Κοτάρσκι
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα, πήρε το προβάδισμα, αλλά η Ένωση έβγαλε αντίδραση. Ισοφάρισε με τον Πινέδα και προσπάθησε να χτίσει πάνω στο μομέντουμ της ώστε να πάρει το προβάδισμα. Υπολόγισε όμως χωρίς τον Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο διεθνής Κροάτης κίπερ δικαιολόγησε τον τίτλο του Mr.Fantastic. Στο 19′ ο Ελίασον έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά, ο Πινέδα πλάσε μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Κοτάρσκι ήταν εκεί. Μία επέμβαση πραγματική απίθανη από τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου, που θα παίζει σε βίντεο με highlights για πολλά χρόνια.

H απόκρουση του Κοτάρσκι συγκέντρωσε το 46,64% των ψήφων του κοινού και του χάρισε την κορυφή στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Απριλίου, μετά από σκληρή μάχη με τους δύο αριστεροπόδαρους στόπερ της ομάδας μας.

Στη δεύτερη θέση, στα σήμεία, έμεινε το καταπληκτικό μπλοκ του Κουλιεράκη στην προσπάθεια του Γιόνσον μέσα στην περιοχή, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η κίνηση του Γιάννη Μιχαηλίδη στο γκολ που σημειώσε κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας.

Θαυμάστε για μία ακόμα φορά την μαγική επέμβαση του Κοτάρσκι κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...