Ο Λουτσέσκου μένει και τρέχει…

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι Θεσσαλονίκη για όλα τα ανοικτά μέτωπα.
Πηγή: paok24.com
Ο Λουτσέσκου μένει και τρέχει…
Photo Credits: @PAOKFC

Οι μέρες περνάνε, η αδρεναλίνη από ένα άκρως τρελό και ασπρόμαυρο φινάλε πρωταθλήματος φεύγει, με τον ΠΑΟΚ να έχει κατακτήσει την κορυφή και τους ανθρώπους του να ετοιμάζονται να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στα προκριματικά του νέου Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2024-25 με στόχο να φτάσει στη φάση ενιαίου ομίλου όπως θα είναι από αυτή τη σεζόν η διοργάνωση, με 36 ομάδες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε στη Θεσσαλονίκη, από όπου θα αναχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας, και έχει προγραμματίσει μια σειρά επαφών με τα στελέχη της ομάδας, καθώς υπάρχει μια σειρά από ανοικτά ζητήματα που θα πρέπει να τεθούν επί τάπητος και να συζητηθούν.

Υπάρχουν οι υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, υπάρχουν θέσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στις μεταγραφές για να κάνει προσθαφαιρέσεις, υπάρχουν ακόμα θέματα προετοιμασίας που πρέπει να φιξαριστούν τόσο σε επίπεδο ημερομηνιών όσο και αντιπάλων στα φιλικά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ώστε ένας όγκος δουλειάς να βγει με κατ ιδίαν συναντήσεις και συζητήσεις πριν από ένα πρώτο κομμάτι διακοπών.

Ούτως ή άλλως, μέχρι την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, θα υπάρχουν συνεχείς διεργασίες και συζητήσεις.

Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει τεχνικό διευθυντή, τον Ζοσέ Μπότο, με τον Πορτογάλο να λύνει τη συνεργασία του μεσούσης της μεταγραφικής περιόδου. Φέτος ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει αποφασίσει να πορευτεί χωρίς τεχνικό διευθυντή, με στελέχη που γνωρίζονται εδώ και χρόνια να καλούνται να αξιοποιήσουν τον κώδικα επικοινωνίας που έχουν προκειμένου όλες οι αποφάσεις τους να καταλήγουν στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι αυτό που είχε, έχει και θα έχει τον και τον τελευταίο λόγο σε κάθε απόφαση, ανεξάρτητα από το μοντέλο που υπάρχει κάτω από εκείνον, και αυτή είναι μια πραγματικότητα γνωστή από την πρώτη μέρα παρουσίας του στον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...