Τρεις σερί ήττες για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια!

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την τρίτη διαδοχική του ήττα, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2021-22.
Πηγή: paok24.com
Τρεις σερί ήττες για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια!
Photo Credits: @paok24.com

Γυρνάνε το χρόνο πίσω οι «ασπρόμαυροι» και όχι για κάτι… καλό. Ο «Δικέφαλος» έφυγε από το Φάληρο με «άδεια» χέρια, καθώς ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-1. Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού έχασε τόσο από την Κλαμπ Μπριζ τόσο στο «Γιαν Μπρέιντελ» (2-1), όσο και στη Θεσσαλονίκη με 0-2 την περασμένη Πέμπτη.

Τρεις συνεχόμενες ήττες, δεν αποτελεί βέβαια συνηθισμένο φαινόμενο για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που έγινε κάτι παρόμοιο, ήταν ακριβώς πριν από 2 χρόνια. Πρόκειται για τη σεζόν 2021-22, στο διάστημα που και πάλι πάλευε για την πρόκριση στους «4» του Europa Conference League. Η αρχή έγινε στις 3 Απριλίου 2022, όπου φιλοξενήθηκε στη Λεωφόρο στην τρίτη αγωνιστική των Πλέι Οφ γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθησαν τα δύο παιχνίδια με την Μαρσέιγ σε «Βελοντρόμ» και Τούμπα, με τους «ασπρόμαυρους» να γνωρίζουν ισάριθμες ήττες και να αποκλείονται από τη συνέχεια του θεσμού.
 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναζητά πια την άμεση αντίδραση των παικτών του και την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα την επόμενη αγωνιστική, στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Λαμία (24/4, 17:00).

Διαβάστε ακόμη...