Τεράστια νίκη και άνοδος για την ομάδα Futsal!

Για τον ημιτελικό του Final-4 της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco κέρδισε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας 3, με 3-2 τους Θρακομακεδόνες.
Τεράστια νίκη και άνοδος για την ομάδα Futsal!
Photo Credits: @acpaok.gr website

Μπροστά σε μία κατάμεστη Μίκρα, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να δημιουργούν μία υπέροχη ατμόσφαιρα, οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι, δείγμα και της σημαντικότητας της αναμέτρησης. 

Ο Δικέφαλος ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ, με πολύ όμορφο χαμηλό διαγώνιο σουτ του Τζαγκίδη, 1-0. Οι αντίπαλοι ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Τζαγκίδη να βάζει και πάλι μπροστά τον ΠΑΟΚ mαteco στο σκορ, μετά από όμορφη τοποθέτηση στο δεύτερο δοκάρι και πλασέ, 2-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο. 

«Κλειστό» ήταν και το δεύτερο ημίχρονο, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο δεν διεκδίκησε... δάφνες ποιότητας. Οι Θρακομακεδόνες βρήκαν γκολ ισοφάρισης, 2-2, με τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να είναι δραματικά. Το «χρυσό» γκολ νίκης ήρθε από τα πόδια του Αναστασιάδη, ο οποίος με υπέροχο πλασέ στο «γ» της αντίπαλης εστίας, διαμόρφωσε το 3-2, περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος. Οι Θρακομακεδόνες πίεσαν, ωστόσο δεν βρήκαν γκολ ισοφάρισης, με το 3-2 να μετατρέπει την Μίκρα σε Ηφαίστειο «ασπρόμαυρων» πανηγυρισμών, δίνοντας την άνοδο στον ΠΑΟΚ mαteco, στην Stoiximan.gr Super League. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco θα αγωνιστεί την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 15:30, στο Ε.Γ. Μίκρας 3, απέναντι στον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, στο πλαίσιο του τελικού της Futsal League B', ο οποίος θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Διαβάστε ακόμη...