«Η Γουεστ Χαμ παρακολουθεί τον Κωνσταντέλια»

Όπως έγινε γνωστό από τα βελγικά ΜΜΕ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» με την Κλαμπ Μπριζ υπήρχε παρέλαση από σκάουτερ σχεδόν όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων από τα κορυφαία πρωταθλήματα, ωστόσο αγγλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως η Γουέστ Χαμ έστειλε άνθρωπο στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει – για μια ακόμα φορά – τον Γιάννη Κωνσταντέλια!
Πηγή: thessports.gr
«Η Γουεστ Χαμ παρακολουθεί τον Κωνσταντέλια»
Photo Credits: @thessports.gr website

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της Daily Mirror που αναπαράγεται από αρκετές ιστοσελιδες στην Αγγλία, τα «σφυριά» έχουν στην λίστα τους τον νεαρό μεσοεποθετικό του ΠΑΟΚ και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα χαρακτηριστικά: «Οι σκάουτερς της Γουέστ Χαμ κάνουν συχνούς ελέγχους στον Έλληνα πλέι μέικερ» και προσθέτοντας πως η ομάδα του Λονδίνου είχε στείλει άνθρωπο δικό της και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Κυριακή.

Οι Άγγλοι περιγράφουν το προφίλ του «Ντέλια» με αποθεωτικά σχόλια, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Ο 21χρονος μπορεί να παίξει από τη μέση ως νούμερο 10 ή στα πλάγια και θα μπορούσε να παίξει σε συνδυασμό με τον Μοχάμεντ Κούντους, μπαίνοντας μέσα και έξω με συνεργασίες. Η ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια του είναι ξεκάθαρη σε όλους και του επιτρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Ο Έλληνας νεαρός έχει καλή εναλλαγή ρυθμού που σε συνδυασμό με τα τεχνικά του προσόντα τον καθιστά επιθετικό κίνδυνο για όλες τις άμυνες».

Αγγλικό δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τιν Γιάννη Κωνσταντέλια
Photo Credits: @thessports.gr website

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η αξία του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι κάτω από 10.000.000 λίρες (περίπου 12.500.000 ευρώ) και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για την Γουέστ Χαμ ανεξάρτητα με το αν θα μεινει ή θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Το δημοσίευμα της αγγλικης εφημερίδας στην σημερινή (14/04) αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί την πορεία του Γιάννη Κωσταντέλια του ΠΑΟΚ με σκάουτερ που στέλνονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της με την Κλαμπ Μπριζ μέσα στην εβδομάδα. Παρά τον πλούτο επιθετικών ταλέντων στην ομάδα των Hammers, υπάρχουν τώρα σύνδεσμοι για μια νέα επιλογή για προσθήκη στο μείγμα.

Οι σκάουτερς στην Ελλάδα έχουν προτείνει τον Κωνσταντέλια και η Γουέστ Χαμ παρακολουθεί τον 21χρονο επιθετικό μέσο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια. Οι σκάουτερς κάνουν συχνούς ελέγχους στον πλέι μέικερ, ο οποίος μπορεί επίσης να παίξει ευρέως, μετά από μια ακόμα εντυπωσιακή καμπάνια στην ελληνική Super League.

Η Γουέστ Χαμ είχε σκάουτερ παρόντες στο Βέλγιο την Πέμπτη για να παρακολουθήσουν τον Κωνσταντέλια στην ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 στον προημιτελικό του Europa Conference League από την Κλαμπ Μπριζ. Οι Hammers έριξαν το βλέμμα στην Κωνσταντέλια – αξίας λίγο κάτω από 10 εκατομμύρια λίρες – στην Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ.

Δεδομένης της ηλικίας του, αυτή η μεταγραφή θα μπορούσε να είναι μία για το παρόν και το μέλλον στη Γουέστ Χαμ, ακόμα κι αν ο Ντέιβιντ Μόγιες αποχωρήσει».
 

Διαβάστε ακόμη...