Κυριάκος: «Δεν πρέπει να μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών» (vid)

Όσα δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνιακής στρατηγικής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Κυριάκος: «Δεν πρέπει να μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών» (vid)
Photo Credits: @paok24

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου στο Στάδιο «Γιαν Μπρέιντελ» ο υπεύθυνος επικοινωνιακής στρατηγικής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και την συζήτηση αναφορικά με τους διαιτητές, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να μην μουντζουρωθεί το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα με τις αλλαγές, φωτογραφίζοντας  το ΑΕΚ – Άρης!

Σχετικά με τη συνάντηση Ελλήνων παραγόντων σε συνοικιακό καφέ της Αθήνας: «Για την συνάντηση κανένα σχόλιο αφενός, αφετέρου είμαστε εδώ για μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, η οποία έχει αντίκτυπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και φέτος έχουν καταλάβει όλοι πόσο αναγκαίες είναι οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είμαστε εμείς και ο Ολυμπιακός! Αυτό έχει αντίκτυπο και σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που όλοι παρακολουθούμε φέτος, το οποίο όποιος κατακτήσει θα έχει να περηφανεύεται πως κατέκτησε το πιο δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό πρωτάθλημα ενδεχομένως και όλων των εποχών στην χώρα μας.

Σε ένα πρωτάθλημα που διεκδικείται από τέσσερις και επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πλέι οφ, δεν είναι δυνατό να συζητάμε για αλλαγή των όρων διεξαγωγής ενός ή δύο αγώνων επειδή δύο ομάδες συμφωνούν σε αυτό. Υπάρχει μία δεσμευτική συμφωνία των πέντε ομάδων ότι οι αγώνες θα γίνονται με ξένους διαιτητές. Δεν μιλάμε για έναν ημιτελικό κυπέλλου που το αποτέλεσμα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει, μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα που το κάθε αποτέλεσμα επηρεάζει την διαδικασία του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών. 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...