Ο Τζόλης και το ποσοστό του ΠΑΟΚ

Οι εμφανίσεις του με τη Φορτούνα, τον έχουν ξαναφέρει στο προσκήνιο.
Πηγή: paok24.com
Ο Τζόλης και το ποσοστό του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok24

Ο Χρήστος Τζόλης, έδειξε τα πρώτα του δείγματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τον Αύγουστο του 2021, η Νόριτς έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό που έφτανε συνολικά στα 13 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο νεαρός επιθετικός, υπέγραψε τότε πενταετές συμβόλαιο, αλλά η μετάβαση του από την Ελλάδα, στην Αγγλία δεν ήταν εύκολη. Την επόμενη σεζόν, δόθηκε δανεικός στην Ολλανδία και την Τβέντε, έχοντας πέρσι συνολικά, 29 συμμετοχές και 4 γκολ και το καλοκαίρι, αποφασίστηκε να βρεθεί πάλι ως δανεικός, στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga και στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Μέχρι στιγμής, η κίνηση αυτή, έχει αποδειχθεί «ματ» για τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει σκοράρει συνολικά, 19 τέρματα, ενώ είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, έχοντας πετύχει 17, μετά από 24 συμμετοχές.

Το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του, θα φανεί το καλοκαίρι, με τα σενάρια αυτήν τη στιγμή να είναι διάφορα. Για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, φαίνεται δύσκολο να καλύψει τη ρήτρα αγοράς, η οποία μπήκε στα 5.000.000 ευρώ όταν έγινε ο δανεισμός από τη Νόριτς το περασμένο καλοκαίρι.

Δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Τζόλη με τα «Καναρίνια» έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις για την αγορά του και κάπου εκεί, ξαναμπαίνει στο «παιχνίδι» και ο ΠΑΟΚ.

Στη συμφωνία που είχε γίνει με την αγγλική ομάδα, είχε προβλεφθεί κι ένα ποσοστό μεταπώλησης για το «Δικέφαλο του Βορρά», το οποίο φτάνει στο 17.5% του ποσού. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα έσοδο και από εκεί, αν και κανένα ενδεχόμενο δε μπορεί να αποκλειστεί για το Τζόλη, όπως π.χ. η παραμονή του στη Νόριτς και η προσπάθεια του να καθιερωθεί εκεί.

Διαβάστε ακόμη...