Μπάμπα-Οντόι: Από συμπαίκτες, αντίπαλοι!

Μετά τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που αναμένεται να συναντήσει γνωστό του στην Κλαμπ Μπριζ από την εθνική Νιγηρίας με γνώμονα τα σετ αγώνων της με τον ΠΑΟΚ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, σειρά παίρνει ο Ράχμαν Μπάμπα που πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπος με τον 35χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, Ντένις Οντόι, από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκάνας.
Πηγή: forzaonline.gr
Μπάμπα-Οντόι: Από συμπαίκτες, αντίπαλοι!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Οι δύο Γκανέζοι ακραίοι μπακ που συνυπήρξαν σε τουλάχιστον έξι παιχνίδια μαζί (σ.σ απέναντι σε Μαδαγασκάρη, Βραζιλία, Νικαράουα, Πορτογαλία, Νότια Κορέα, Ουρουγουάη) πρόκειται να συναντηθούν εκ νέου στις δύο «μάχες» των ΠΑΟΚ–Κλαμπ Μπριζ και συνεπώς οι εν λόγω συναντήσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Βέβαια, ο Ράχμαν Μπάμπα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σκέψεις απόσυρσης από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκάνας, λαμβάνοντας υπόψιν το επιβαρυμένο ιστορικό του με τους τραυματισμούς του.

Κάτι που σημαίνει πως για ένα εύλογο χρονικό διάστημα έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί κατ΄αποκλειστικότητα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ χωρίς να διακινδυνεύσει το παραμικρό. 

Επί του παρόντος, ο ακραίος μπακ των «ασπρόμαυρων» ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στον δικέφαλο παραμένοντας εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου κάτι που σημαίνει πως… τρέχει για το εκτός έδρας Κυριακάτικο (31.03) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ωστόσο, κάθε άλλο βιασύνη παρατηρείται σε συνάρτηση με το ενδεχόμενο υποτροπής της κατάστασής του.

Διαβάστε ακόμη...