Επιτέλους... ανάσες για τον Κεντζιόρα

Πολύτιμες «ανάσες» για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα της Εθνικής Πολωνίας και απόλαυσε τα... ρεπό διαρκείας του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Επιτέλους... ανάσες για τον Κεντζιόρα
Photo Credits: @SDNA

Το όνομα του Τόμας Κεντζιόρα απουσιάζει από την λίστα των διεθνών του ΠΑΟΚ καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα της Εθνικής του ομάδας και του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πολωνίας που αντικατέστησε τον Φερνάντο Σάντος, Μίχαλ Πρόμπιερζ. Η Πολωνία, όπως και η Εθνική Ελλάδος, θα δώσει αγώνες μπαράζ για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι στο Euro. Πρώτος της αντίπαλος είναι η Εσθονία και εφόσον περάσει, θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Ουαλία -Φινλανδία.

Προφανώς και ο Κεντζιόρα θα ήθελε να δώσει το «παρών» στα συγκεκριμένα ματς - πρόκληση με το εθνόσημο στο στήθος, ωστόσο, σε μία δεύτερη ανάγνωση πήρε πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας δεδομένου πως παίζει εδώ και καιρό στα... κόκκινα, από την στιγμή που δεν υπήρχε η πολυτέλεια της αλλαγής του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε 4 ημέρες άδειας στους ποδοσφαιριστές του για γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να αποφορτιστούν με φόντο τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν. Ήδη ο Κεντζιόρα μετρά 37 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και το πιο εντυπωσιακό είναι πως από τις 21 Ιανουαρίου όπου ο Δικέφαλος κέρδισε εκτός με 5-1 τον ΝΠΣ, παίζει ασταμάτητα έχοντας δώδεκα 90λεπτα και άλλα 120 λεπτά στο ματς Κυπέλλου στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα τον βρει και πάλι σε ρόλο δεξιού στόπερ, από την στιγμή που δεν προβλέπεται να επιστρέψει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τρόοστ Εκόνγκ...

Διαβάστε ακόμη...