Στο γκρουπ των ισχυρών στις κληρώσεις όλων των καλοκαιρινών προκριματικών

Πηγή: forzaonline.gr
Στο γκρουπ των ισχυρών στις κληρώσεις όλων των καλοκαιρινών προκριματικών
Photo Credits: @forzaonline.gr

Ο ΠΑΟΚ τρυπάει το ταβάνι του. Καθημερινά. Με την νίκη-πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Δικέφαλος έχει συγκεντρώσει μόνο φέτος 15.000 βαθμούς για το συλλογικό ranking του, που είναι η καλύτερη επίδοση στην ιστορία του σε μία σεζόν!

Πλέον, ο συντελεστής πενταετίας του έφτασε τους 37.000 και τον φέρνει στην 50ή θέση στην Ευρώπη, που φυσικά μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, αν προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Χοντρικά, ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμα 3.000 βαθμούς (μία νίκη και μία ισοπαλία) για να φτάσει τον Ερυθρό Αστέρα στην 48η θέση, κάτι που σημαίνει το εξής:  Αν ο Δικέφαλος κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος και την ίδια στιγμή δεν πάρουν το πρωτάθλημα στις χώρες τους Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σλάβια Πράγας, Βασιλεία (μαθηματικά βέβαιο), Κοπεγχάγη, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τότε ο ΠΑΟΚ μπαίνει απευθείας και χωρίς προκριματικά στο League Stage (τους παλιούς ομίλους) του επόμενου Champions League.

Αυτοί οι 37.000 βαθμοί πάντως του δίνουν το δικαίωμα να είναι στο γκρουπ των ισχυρών στις επόμενες κληρώσεις και σε όλους τους καλοκαιρινούς προκριματικούς γύρους είτε παίξει στο Champions, είτε στο Conference League.

Διαβάστε ακόμη...