Το viral «αγόρι μου» του Βιεϊρίνια, ο «ήρωας» του Κεντζιόρα και η κίνηση του Τάισον (vid)

Σε μεγάλα κέφια ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Λαμία οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έχοντας επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ποιον αποκάλεσε «ήρωα» ο Κεντζιόρα, γιατί ο Τάισον έτρεξε στην αγκαλιά του Λουτσέσκου και η ατάκα που έχει γίνει viral στα αποδυτήρια του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Το viral «αγόρι μου» του Βιεϊρίνια, ο «ήρωας» του Κεντζιόρα και η κίνηση του Τάισον (vid)
Photo Credits: @SDNA

Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» το μπλόκο της σκληροτράχηλης Λαμίας, έχοντας σε μεγάλα κέφια τους Μπάμπα, Τάισον και Μεϊτέ. Ο Βραζιλιάνος έλυσε το «γρίφο» της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου και έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Τάισον ρωτήθηκε για τη σημασία της κίνησής του, αποθεώνοντας τον Ρουμάνο τεχνικό.

Πέρα από το γεγονός της ιδιαίτερης σχέσης που διατηρεί με την οικογένεια Λουτσέσκου καθώς αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και υπό τις οδηγίες του Μίρτσεα, ο Τάισον ήθελε να αφιερώσει το γκολ και τη νίκη στον προπονητή του καθώς πέρασε μία δύσκολη περίοδο έντονης κριτικής. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναφερόταν στο 10ήμερο φωτιά του Δικεφάλου με τα 4 ντέρμπι στην σειρά, που τον έριξαν από την κορυφή της βαθμολογίας και του στέρησαν την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου. Με την κίνησή του αυτή θέλησε να σταθεί στο πλευρό του προπονητή του, υπογραμμίζοντας πως και οι νίκες και οι ήττες αφορούν την ομάδα στο σύνολό της. 

Την ώρα που ο Τάισον πήρε θέση μπροστά από τις κάμερες για δηλώσεις, με... μεταφραστή τον καλό του φίλο Βιεϊρίνια, δέχθηκε τα πειράγματα όλων των συμπαικτών του. Εκείνος που στάθηκε πρώτος μπροστά τους ήταν ο Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος μπορεί να μην μίλησε, παραμένοντας πάντα χαμηλών τόνων, ωστόσο, έριξε την ατάκα της βραδιάς, αποκαλώντας τον Τάισον «ήρωα» του ΠΑΟΚ.

Άρωμα από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ φρόντισε να δώσει και ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, σε μία προσπάθεια να «μιμηθεί» τον Τάισον με την αγαπημένη του ατάκα «αγόρι μου». Είναι από τις λέξεις που έμαθε καλά ο Βραζιλιάνος και χρησιμοποιεί διαρκώς στην επικοινωνία του προς τους συμπαίκτες του, όταν θέλει να τους εμψυχώσει.

Το «αγόρι μου» με στυλ αλά Τάισον ειπώθηκε και πίσω από τις κάμερες, με πρωτεργάτη τον Γιώργο Τσονάκα κι άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ, που θέλησαν να... πειράξουν τον Βραζιλιάνο που ήταν on air. 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...