Ο ΠΑΟΚ δεν θα σε ξεχάσει ποτέ Νάσο! (pics)

O ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2024 στην Πάλη, με τα βαρέα αθλήματα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ να φέρνουν ακόμα μια επιτυχία στον σύλλογο.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο ΠΑΟΚ δεν θα σε ξεχάσει ποτέ Νάσο! (pics)
Photo Credits: @forzaonline.gr website

Οι πρωταθλητές μάλιστα προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη και συγκινητική αφιέρωση, αφού δεν ξεχνούν, όπως άλλωστε και ολόκληρη η οικογένεια του Δικεφάλου, τον αδικοχαμένο Νάσο Κωνσταντίνου.

Πιο συγκεκριμένα, στα μπλουζάκια που φόρεσαν οι αθλητές του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της απονομής αναγραφόταν το μήνυμα «Νάσο δεν σε ξεχνάμε», ως μια ελάχιστη τιμή στη μνήμη του Κύπριου φίλου της ομάδας που έφυγε, τόσο νωρίς από τη ζωή, μετά την δολοφονική και άνανδρη ενέδρα που του στήθηκε.

Παράλληλα, στο μήνυμα του ο κύριος Μάλλιος, αφιέρωσε το τρόπαιο στις 57 ψυχές που έφυγαν από τη ζωή, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Δείτε τα μπλουζάκια, όπως τα δημοσίευσε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook ο έφορος των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος:

«Αυτό το κύπελλο είναι Αφιερωμένο εξού και τα μπλουζάκια της απονομής, στον ΝΑΣΟ και στις 57 ψυχές που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη.

ΠΑΟΚ σημαίνει ΠΟΛΛΑ», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα του.

Διαβάστε ακόμη...