Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Έξι πανέμορφα γκολ, τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ και στη μέση ένα βραβείο. Ποιος θα κατακτήσει το Regency Casino Best Goal Ιανουαρίου; Εσείς κρίνετε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου
Photo Credits: @PAOKFC

Πρώτη υποψηφιότητα αυτή του Σουαλιό Μεϊτέ ! Ο Γάλλος μέσος άνοιξε λογαριασμό με τον ΠΑΟΚ μ ένα άκρως εντυπωσιακό γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Στο 49ο λεπτό ο Μουργκ εκτέλεσε μία στατική φάση, οι αμυντικοί του ΠΑΣ απομάκρυναν, η μπάλα κατέληξε στον Μεϊτέ κι αυτός με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0.

Δεύτερος υποψήφιος ο Α.Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος εξτρέμ σκόραρε μ’ ένα ακόμη άψογο πλασέ τη φετινή σεζόν. Στο 78ο λέπτο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πάσαρε στον Ζίλε και αυτός με πλασέ στο απέναντι παραθυράκι του Κατσίκα, έκανε το τελικό 0-4 κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-24.

Οι επόμενες δύο υποψηφιότητες ανήκουν στον Κίριλ Ντεσπόντοφ . Πρώτο αυτό κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος, με τους παίκτες του Δικεφάλου να εκτελούν άψογα μία κομπίνα σε κόρνερ, η οποία είχε ως τελικό αποδέκτη τον Βούλγαρο. Ο Ντεσπόντοφ έπιασε ένα τρομερό σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κόστιτς και διαμόρφωσε το 0-3. Το δεύτερο ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Ο Τάισον έκλεψε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, έκανε μία από τις γνωστές κούρσες του, πάσαρε τη κατάλληλη στιγμή στον Ντεσπόντοφ και αυτός με ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση, άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δύο πανέμορφα γκολ του Γιάννη Κωνσταντέλια , κόντρα σε ΝΠΣ Βόλος και Πανσερραϊκό. Στο ματς στο Πανθεσσαλικό άνοιξε το σκορ με άψογη ατομική ενέργεια και πλασέ… όνειρο στην απέναντι γωνία. Το δεύτερο ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Μετά από πάσα του Α.Ζίβκοβιτς , ο Mr.Breeze κοντρόλαρε εντυπωσιακά μέσα στη μεγάλη περιοχή και με ένα άψογο πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κατσίκα για το 5-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τα τρία γκολ, πάρτε θέση στο poll κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...