Ένα δεκαήμερο … όλα τα λεφτά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Ο ΠΑΟΚ έστω και με ένα τρόπο θρίλερ, παρά την κυριαρχική του εμφάνιση για 95 λεπτά, πήρε σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο με τα γκολ των Σβαμπ-Κωνσταντέλια και απολαμβάνει για μία τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα την μοναξιά της κορυφής στην Stoiximan Super League.
Πηγή: thessports.gr
Ένα δεκαήμερο … όλα τα λεφτά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται πλέον με 50 βαθμούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο συν δύο από την δεύτερη ΑΕΚ που την υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (20:00) στην Τούμπα σε ένα ματς που σίγουρα δεν δίνει τίτλο, αλλά μπορεί να έχει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Όπως φαινεται και από την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα, με μια πιθανη νίκη επί της Ένωσης ανοίγει την διαφορά στους πέντε βαθμούς, αλλά ενα τρίποντο σε αυτό το ντέρμπι πέραν του πρακτικού του πράγματος θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία στους παίκτες του Δικεφάλου.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι μέσα σε δέκα μέρες θα δώσουν τέσσερις αναμετρήσεις υψηλών απαιτήσεων, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή, όταν και θα υποδεχθεί στην Τούμπα την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Super League, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ. 

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (18/02) στο τελευταίο μεγάλο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ το δεκαήμερο – «φωτιά» ολοκληρώνεται την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, όταν και θα φιλοξενηθεί στην Λεωφόρο για το δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου, όπου θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η διαμόρφωση του προγράμματος των τριών σερί ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (κατά χρονολογική σειρά) εντός έδρας, συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε μια πολύ σπάνια συγκυρία που δημιουργήθηκε από τις αλλαγές ημερομηνών στο καλεντάρι.

Διαβάστε ακόμη...