Άρεσε ο Μπάμπα με Ατρόμητο

Μπορεί οι Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα (σ.σ επέστρεψε και ενεργοποιήθηκε με Ατρόμητο) να τέθηκαν εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου λόγω της συμμετοχής της Νιγηρίας και της Τανζανίας στο AFCON, εντούτοις, ο Ράχμαν Μπάμπα κατόπιν προσωπικής του επιλογής παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: forzaonline.gr
Άρεσε ο Μπάμπα με Ατρόμητο
Photo Credits: @forzaonline.gr

Μία απόφαση που ερμηνεύεται με άκρως ποδοσφαιρικά κριτήρια δεδομένου πως ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας ταλαιπωρήθηκε από διαδοχικούς τραυματισμούς, επιβραδυνόταν η αγωνιστική του ετοιμότητα και ως εκ τούτου επέλεξε να αφοσιωθεί στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Κάτι που κατανόησαν απολύτως οι συμπατριώτες του επισημαίνοντας σε σχετικές τους αναφορές πως ναι μεν «ήταν έκπληξη όταν επέλεξε να μη δηλώσει το παρών για το AFCON 2023 στην Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά η εστίασή του στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ έχει αποδώσει, με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που καταθέτει». Αφορμή δοθείσης δε από τη συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που αναδείχθηκε εκ των κορυφαίων ΜΜΕ της Γκάνας επικαλούνται τη στατιστική του εικόνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ, Μπάμπα Ραχμάν, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην ελληνική Super League, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει μια συναρπαστική νίκη στις καθυστερήσεις επί του Ατρόμητου και να διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο 29χρονος Γκανέζος έχει καθιερωθεί ως βασικός παίκτης και οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Διαβάστε ακόμη...