Ψηφίστε τον MVP Ιανουαρίου

Πλήρης μήνας, ένας μακρύς και χορταστικός Ιανουάριος για τον ΠΑΟΚ, τόσο σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας. Το paokfc.gr και το PAOK FC Offiicial App, σας καλούν να επιλέξετε τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας μας για τον μήνα που μας πέρασε, λοιπόν.
Ψηφίστε τον MVP Ιανουαρίου
Photo Credits: @paokfc.gr

Πρώτος υποψήφιος είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ . Ο Βούλγαρος συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα τον Ιανουάριο, μετά και από τις πολύ καλές εμφανίσεις του Δεκεμβρίου. Απολαυστικός και κυρίως αποδοτικός, ο εξτρέμ του Δικεφάλου μέτρησε πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ στα πρώτα έξι παιχνίδια του 2024. Είναι άλλωστε, ήδη δεύτερος σε γκολ και ασίστ στην Stoiximan Super League 2023-24.

Προφανώς, τη λίστα «κοσμεί» και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Πέραν του αβίαστου χαμόγελου που προκαλούν οι εμπνευσμένες ενέργειές του, ο Mr. Breeze υπήρξε και αποτελεσματικός. Μετρά ήδη δύο γκολ και δύο ασίστ σε επτά αγώνες.

Τέλος, για τον ατομικό τίτλο θα παλέψει κι ο Ράχμαν Μπάμπα . Ο Γκανέζος ανταποκρίθηκε άψογα στις υποχρεώσεις του και στα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε τη νέα χρονιά. Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου μέτρησε τρία γκολ και μία ασίστ, όντας κομβικός σε άμυνα και επίθεση.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο.

Ψηφίστε ΕΔΩ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...