Με λογισμό και μ’ όνειρο

Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα, λογικό και επόμενο ήταν να αλλάξει και αυτός ο ιστότοπος που για χρόνια δίνει την ευκαιρία σε όσους το θέλουν να ενημερωθούν αλλά και να καταθέσουν την άποψή τους.
Αρχέγονος Αρχέγονος
Με λογισμό και μ’ όνειρο
Photo Credits: @paokfc.gr

Πέρα λοιπόν από την λογική αυτή κατάληξη της ανανέωσης, της αναμόρφωσης, και του εμπλουτισμού των δυνατοτήτων του για καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση στους όποιους εκ των επισκεπτών του, εμπεριέχει και μια πολύ μεγάλη πίστη στο όνειρο.

Ένα όνειρο που το στηρίζει και το δικαιολογεί η πορεία της ομάδας μας και όχι μόνο η ποδοσφαιρική. Όλα τα τμήματα του κλαμπ που λέγεται ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούν με ιδιαίτερες αξιώσεις. 

Θα μείνω όμως σε αυτό το σημείωμα στην πρώτη των πρώτων ομάδα μας, του ποδοσφαίρου, και θα ξεκινήσω από το τελευταίο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Πανσερραϊκό.

Είχαμε κερδίσει στον πρώτο αγώνα και μάλιστα με 4-0. Ένα σκορ που δεν ανατρέπεται εύκολα. Κι’ όμως παίξαμε με σοβαρότητα, πετυχαίνοντας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ακόμα δύο γκολ, φτάνοντας το average στο 6-0. Κι’ όμως μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ φάνταζε πολύ πιθανό να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι – αγγαρεία, είδαμε ένα παιχνίδι πέρα για πέρα απολαυστικό.  Σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος. Είδαμε λοιπόν, πάρα τις αλλαγές, μια ομάδα – χάρμα οφθαλμών – να πετυχαίνει ακόμα τρία γκολ.

Μας άφησε άναυδους και ιδιαίτερα ικανοποιημένους. Να ναι καλά.

Λίγες μέρες πριν είχαμε κερδίσει και τον Παναθηναϊκό. 

Για εμένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά και για τους περισσότερους φίλους και αντιπάλους, πως ήμασταν η ομάδα που άξιζε την νίκη. 

Στο σημείο αυτό θέλω να θυμίσω στον κάθε ένα πως γλυτώσαμε την ισοπαλία σε μια και μόνο στιγμή. Κάτι που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Αυτή η ποδοσφαιρική λογική μπορεί να επικρατήσει και σε άλλα παιχνίδια, είτε υπέρ μας είτε κατά. 

Μπορεί δηλαδή μετά τα παιχνίδια των Play-offs να βρεθεί η ομάδα μας δύο βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο. Κάτι που μπορεί να είναι το κέρδος μας από αυτήν την νίκη μας επί του Παναθηναϊκού.

Το σημειώνω για να υποστηρίξω το πόσο σημαντικό μπορεί να είναι το κάθε αποτέλεσμα από εδώ και πέρα. Γι’ αυτό και εμείς να μην στεκόμαστε μόνο «στ’ όνειρο» του τίτλου αλλά και στον «λογισμό».

Διαβάστε ακόμη...