Δεν… μπλέκεις με τον Μεϊτέ

«Μην μπλέκεις μαζί του» και μήνυμα εστάλη από πλευράς ΠΑΟΚ «προειδοποιώντας» για τον Σουαλιό Μεϊτέ με περιπαικτική διάθεση στα social media!
Πηγή: forzaonline.gr
Δεν… μπλέκεις με τον Μεϊτέ
Photo Credits: @forzaonline

Ο Γάλλος χαφ ήταν εκ των διακριθέντων στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ενδεχομένως στην πιο μεστή εμφάνισή του με τα ασπρόμαυρα κάτι που αποτυπώνει και το δείγμα «γραφής» που άφησε. Ενδεικτικό πως σε 90΄ λεπτά συμμετοχής σημείωσε ποσοστό ευστοχίας στις πάσες ύψους 85% (33/39), έχοντας συνάμα το απόλυτο στις ντρίπλες που επιχείρησε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, 3/3 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες άλλες επτά στο έδαφος, δύο τάκλιν και τρία κερδισμένα φάουλ.

Υψηλές πτήσεις που έχουν προκαλέσει σκέψεις παραμονής του στη Θεσσαλονίκη όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA σε ένα μομέντουμ που δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις οποίες ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει του καλοκαιριού. Αυτό που φαντάζει σίγουρο στην παρούσα φάση είναι πως ένα από τα «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου αφορά στον Σουαλίο Μεϊτέ για τον οποίο υπάρχει θετική προδιάθεση έτσι ώστε να παραμείνει κάτοικος Τούμπας.

Θυμίζουμε πως ο δανεισμός του Γάλλου μέσου από την Μπενφίκα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και μετά τον… λόγο έχουν η ρήτρα και οι διαπραγματεύσεις. Το επίσημο ποσό εκκίνησης είναι τα αναγραφόμενα 4.000.000 ευρώ που υπάρχουν στο τρέχον συμβόλαιο, ένα νούμερο που προφανώς θα επιχειρήσει να μειώσει ο Δικέφαλος κατόπιν διαπραγματεύσεων με το πορτογαλικό κλαμπ.

 

«Έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, ένα γκρουπ με πολλή ποιότητα σε όλους τους τομείς. Νιώθουμε όλοι σημαντικοί στην ομάδα και με αυτό το πνεύμα πορευόμαστε στα παιχνίδια» επισημαίνεται από πλευράς του υψηλόσωμου χαφ που δείχνει να απολαμβάνει τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...