«Θέλουμε να δείξουμε βελτίωση»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, αντιμετωπίζοντας αύριο (20:15, ΕΡΤ 3) τον Ολυμπιακό, σε ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Μαρκίς Τάουνς να είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά, κάτι που δεν ισχύει για τον Μπελιάουσκας που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ και ο Τσαϊρέλης έμεινε εκτός, λόγω τραυματισμού.
«Θέλουμε να δείξουμε βελτίωση»

Ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Τακιανός, αναφέρθηκε μόνο στην αυριανή αναμέτρηση, αναφέροντας ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει βελτίωση, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του.

«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, στο οποίο θέλουμε να δείξουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα και τη βελτίωση μας, κάτι που θέσαμε ως στόχο μετά τις τελευταίες μας εμφανίσεις. Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, να εντάξουμε τον Τάουνς, ώστε να είναι πιο έτοιμος στα επόμενα πολύ απαιτητικά παιχνίδια που έχουμε. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει απουσίες, αλλά αυτό δε μειώνει σε κάτι τη δυναμικότητα του αντιπάλου, γιατί έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κυρίως στο ματσάρισμα της ταχύτητας του Ολυμπιακού. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και μέσα από την αμυντική μας τακτική να περιορίσουμε την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας που θέλει να επιβάλει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Διαβάστε ακόμη...