«Ίσως μας κάνει καλό ένα… χαστούκι όπως αυτό με τον Άρη»

Ο Σουαλιό Μεϊτέ μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη, τονίζοντας ότι το... χαστούκι που δέχθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης» ίσως κάνει καλό στην ομάδα.
«Ίσως μας κάνει καλό ένα… χαστούκι όπως αυτό με τον Άρη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα από τον Άρη και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Επικεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι περάσαμε τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κανείς δεν είναι τέλειος, ίσως θα μας κάνει καλό να δεχθούμε ένα «χαστούκι» όπως αυτό με τον Άρη»

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια: «Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό που κάνουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να διατηρήσουμε την εξαιρετική σχέση που έχουμε μεταξύ μας, να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία σε όλα τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Δεν το μετανιώνω σε καμία περίπτωση, η ομάδα είναι εξαιρετική, η πόλη είναι πολύ καλή. Η οικογένεια μου περνάει πολύ καλά, η ποιότητα ζωής στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλή, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η θέση που έχουν τα Γιάννινα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει το πνεύμα μας να είναι 100% στο παιχνίδι, ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά αυτό δεν αρκεί, πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι».

Διαβάστε ακόμη...