7-1 στις Σέρρες η Κ17

Νέα, άνετη νίκη για την Κ17, η οποία είχε εύκολο έργο απέναντι στον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες, για την 6η αγωνιστική της Β' Φάσης της Super League. O ΠΑΟΚ κέρδισε 1-7.
7-1 στις Σέρρες η Κ17

Με πλουραλισμό σε σκόρερ και ενέργειες και με τον Τσιφούτη να καταγράφει δύο γκολ, δύο ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι, ο Δικέφαλος ξεκίνησε απο νωρίς να σκοράρει.

Στο 2′ ο Μπέρδος, μετά από το σουτ του Τσιφούτη και την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, έκανε το 0-1 και στο 15′ ο Τσιότας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Τσιφούτης, ο οποίος με σου έξω από την περιοχή έκανε το 0-3 στο 18′. Στο 24′ ήταν η σειρά του Στύλου να σκοράρει, μετά από την ασίστ του Μπαταούλα, ενώ ο Στύλος είχε και δοκάρι στο 34′. Ο Τσιφούτης ξανά, στο 40′, με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-5, συνέχισε ο Θεοφίλου για το 0-6 στο 55′, έπειτα από την πάσα του Τσίτσιλα, ενώ το έβδομο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Βασίλι με πλασέ στο 65′, μετά από την ασίστ του Τσιφούτη.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 90′.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παναγιωτίδης, Κοσμόπουλος, Βυρσωκινός (46′ Δημόπουλος), Τσιότας, Μπαταούλας (46′ Τσίτσιλας), Παπανικόπουλος (46′ Ελευθεριάδης), Τσιφούτης, Βασίλι, Στύλος (46′ Θεοφίλου), Τουρσουνίδης, Μπέρδος (46′ Κωστέας).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...