Ψηφίστε τον MVP Οκτωβρίου

  Πέντε παιχνίδια συνολικά είχε ο Οκτώβριος, με δύο σημαντικές νίκες στην Ευρώπη και κομβικές αναμετρήσεις στην Stoiximan Super League 2023-24. Ήρθε η στιγμή να αναδείξουμε τον MVP του μήνα μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε τον MVP Οκτωβρίου

Πρώτος υποψήφιος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος επιθετικός διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του στον ΠΑΟΚ κι αποτελεί μία από τις σταθερές της ομάδας. Ηγετική μορφή στη επιθετική γραμμή, με καθαρό μυαλό, κομβική παρουσία σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, αστείρευτο πάθος και ενέργεια. Τον Οκτώβριο μας χάρισε δύο απίθανα highlight, το πρώτο με το πανέμορφο γκολ που σκόραρε στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και το δεύτερο με την απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Μαγκομέντ Οζντόεφ . Ένας ακόμα παίκτης με σταθερά ανοδική πορεία μέσα στη σεζόν. Ο Ρώσος σημείωσε τα δύο πρώτα του γκολ με τον ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο και γενικότερα σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε, έτρεξε, πάλεψε και βοήθησε την ομάδα σε όλους τους τομείς. Highlight φυσικά το το δεύτερο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο, με ανάποδο ψαλίδι.

Επόμενος υποψήφιος ο Τάισον . Ο Βραζιλιάνος ξεχωρίζει με κάθε του ενέργεια, με το άκρατο πάθος του αλλά και την ένταση που βγάζει σε κάθε φάση. Συμμετείχε και στους πέντε αγώνες του Οκτωβρίου, μοίρασε μία ασίστ στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και ταλαιπώρησε κάθε αντίπαλο που βρήκε στον δρόμο του.

Τέλος, στην κουβέντα μπαίνει κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο Έλληνας μέσος με τις εμφανίσεις του θέτει δικαίως υποψηφιότητα για τον MVP του μήνα. Μόνιμα επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες, με ουσία και θέαμα στο παιχνίδι του, χάρισε μερικές εντυπωσιακές παραστάσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό σε Ελλάδα κι Ευρώπη, με πιο χαρακτηριστική από αυτές στο Αμπερντίν.

Σκληρή μάχη αναμένεται για το βραβείο, πάμε να δούμε τι θα πεί το κοινό. Ποιος είναι ο δικός σας MVP Οκτωβρίου;

Πάρτε θέση ΕΔΩ μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

 

Διαβάστε ακόμη...