«Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο»

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο (2-0) λέγοντας πως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουνε, αλλά βαδίζουν στον σωστό δρόμο.Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
«Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο»

«Ήταν η σημαντική η νίκη σήμερα, γιατί έσπασε και μια «κατάρα» όπως μας είπε ο προπονητής, ότι τα τελευταία χρόνια δεν νικούσε ο ΠΑΟΚ, μετά από διακοπή των Εθνικών ομάδων. Παρουσιαστήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο, είμασταν πολύ συμπαγείς, παίξαμε σαν ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που θέλουμε να διορθώσουμε, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο».

Στη συνέχεια τόνισε:
«Το 70% των ομάδων στο Ελληνικό πρωτάθλημα παίζει με τον ίδιο τρόπο, κλείνεται πίσω και προσπαθεί να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε καινούργιους παίκτες, αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι και έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή που κάνει τις σωστές επιλογές. Η λύση στο αμυντικό παιχνίδι των ομάδων είναι εμείς να παίζουμε καλύτερα και να βρίσκουμε τον τρόπο για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τέλος είπε:
«Εγώ πάντα θέλω να παίζω πολύ γρήγορα την μπάλα, αλλά το παιχνίδι και η ομάδα μερικές φορές δεν βοηθάει σε αυτό. Θέλουμε να μεταφέρουμε την μπάλα από πλευρά σε πλευρά για να βρούμε χώρους, αλλά δεν το κάναμε όσο πιο γρήγορα θα έπρεπε και δεν μας βγήκε πολλές φορές. Είναι ένας τομέας που γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε και πιστεύω ότι σύντομα θα παίζουμε πιο γρήγορα».

Διαβάστε ακόμη...