Συγκίνηση στο μνημόσυνο των Τεμπών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 1/10,στα Τέμπη, το ετήσιο μνημόσυνο των "6" αδικοχαμένων συνοπαδών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους εκείνη την αποφράδα μέρας της 4ης Οκτωβρίου του 1999...
Συγκίνηση στο μνημόσυνο των Τεμπών

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ -όπως κάθε χρόνο- τίμησε τη μνήμη τους, αν και στην πραγματικότητα δεν τους ξεχνάμε ούτε μια μέρα! Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε πολύς κόσμος, αντιπροσωπείες των τμημάτων του Δικεφάλου, οι ποδοσφαιριστές Λύρατζης, Τζίμας και Βρακάς, καθώς και ο Γιώργος Σαββίδης.

Στο μνημείο κατατέθηκαν στεφάνια, ενώ η συγκίνηση για μια ακόμη φορά ήταν έντονη και οι στιγμές φορτισμένες συγκινησιακά, με το μυαλό όλων να ταξιδεύει σε εκείνο το ξημέρωμα της 4ης Οκτωβρίου του 1999, που έμελε να σημαδέψει τον Σύλλογο!

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Χαράλαμπο Ζαπουνίδη (20 ετών), τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη (25 ετών), τη Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), τον Αναστάσιο Θέμελη (22 ετών), τον Γιώργο Γκανάτσιο (22 ετών) και τον Κυριάκο Λαζαρίδη (17 ετών) και θα τους τιμά πάντα!

Για μας είναι σαν να μην έφυγαν ποτέ από αυτή τη ζωή, αλλά να δίνουν το παρόν σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του συλλόγου...

Διαβάστε ακόμη...