«Στόχος μου να βρεθώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και να γίνω βασικό στέλεχος»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β', Βασίλης Γρόσδης, μιλά στο SDNA για τη νέα χρονιά της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου και τα διαφορετικά στοιχεία που θα υπάρξουν φέτος με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.
«Στόχος μου να βρεθώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και να γίνω βασικό στέλεχος»

Ο Βασίλης Γρόσδης μπαίνει στην τρίτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ Β', πιστεύοντας πως φέτος θα είναι η σεζόν του, μετά από μία κακή χρονιά που αφήνει ο ίδιος πίσω του με έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

γροσδης1

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, μίλησε στο SDNA στην Media Day της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, αναλύοντας τις σκέψεις του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που πλησιάζει αλλά και τους στόχους του, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την ένταξή του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Oι πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία:

«Ξεκινήσαμε με ένα νέο επιτελείο, μερικά παιδιά ανέβηκαν από τις ακαδημίες, άλλα είναι εδώ και φέτος και κάποιοι αποχώρησαν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Πώς βιώνει ο ίδιος την παρουσία του στον ΠΑΟΚ Β':

«Καθημερινά δουλεύω για την εξέλιξή μου και για να βοηθάω την ομάδα, φέτος πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας. Στόχος μου είναι να βρεθώ στην πρώτη ομάδα και να γίνω βασικό στέλεχος».

γροσδης2

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο και ποιες αδυναμίες πρέπει να διορθώσει:

«Η θέση μου στο γήπεδο είναι στον χώρο του κέντρου, πρέπει να γίνω πιο πολύ aggressive και να βελτιωθώ στο ψηλό παιχνίδι».

Για την περσινή δύσκολη σεζόν του:

«Ήταν δύσκολη η σεζόν γιατί ξεκίνησα με έναν τραυματισμό που με κράτησε πίσω, δεν το έβαλα κάτω όμως και είμαι εδώ, πιο δυνατός».

Τι διαφορετικό θα έχει ο ΠΑΟΚ Β' φέτος:

«Σίγουρα έχουμε περισσότερη εμπειρία από τις προηγούμενες σεζόν, θα βοηθήσουμε και τους μικρότερους να ενταχθούν σε αυτό και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».

γροσδης3

Πόσο εύκολες ή δύσκολες είναι οι συνεχόμενες αλλαγές στον ΠΑΟΚ Β':

«Όλα είναι θέμα προσαρμογής, οι νέοι παίκτες που ανέβηκαν προσαρμόζονται γρήγορα οπότε δεν θα έχουμε κάποιο θέμα».

Πώς θα συμβούλευε ένα νέο παιδί που ανέβηκε από τις ακαδημίες σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα: «Εμείς οι πιο παλιοί προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά ώστε να προσαρμοστούν, τους λέμε ότι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχει πολλές μάχες και θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι».

Για τις διαφορές στις προπονήσεις λόγω αλλαγής προπονητή:

«Δεν υπάρχουν διαφορές, ο ΠΑΟΚ Β' ουσιαστικά είναι μία συνέχεια».

γροσδης4

Αν η αλλαγή προπονητή θα φέρει στην επιφάνεια περισσότερα παιδιά:

«Προφανώς και συμβαίνει αυτό σε όλες τις ομάδες, εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής και να βελτιωνόμαστε».

Διαβάστε ακόμη...