«Άξιζα την ευκαιρία, θέλω να βοηθήσω την ομάδα»

Πεπεισμένος πως μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για μία καλύτερη σεζόν εμφανίστηκε ο Τόμας Μουργκ μετά την πρεμιέρα... με το δεξί στη Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
«Άξιζα την ευκαιρία, θέλω να βοηθήσω την ομάδα»


«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, γυρίσαμε τον διακόπτη, τον τρόπο που πιέζαμε, κερδίζαμε μπάλες ψηλά και από εκεί προήλθε το γκολ μου. Είμαι χαρούμενος που ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ που ήρθε από καλή ομαδική ενέργεια, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ηρεμία για να ελέγξουμε το υπόλοιπο του αγώνα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου».

Για το αν κάνει ο ίδιος ένα νέο ξεκίνημα, ο 28χρονος άσος των «ασπρόμαυρων» ανέφερε:

«Είχα δύσκολη σεζόν πέρσι, δεν θέλω να μιλάω γι' αυτήν. Έχουμε ένα νέο ξεκίνημα γενικά για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Είμαι υγιής, νιώθω καλά, άξιζα να πάρω μια ευκαιρία σήμερα, νομίζω απέδωσα και καλά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πάμε ακόμη καλύτερα».

Κλείνοντας, σε ερώτηση αναφορικά με την προσεχή μάχη εναντίον της Χαρτς για το Europa Conference League (24/8, 21:45) στο Εδιμβούργο, ο Μουργκ υπογράμμισε:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα δυναμική που θα τρέξει, δεν θα έχουμε ιδιαίτερους χώρους να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να κάνουμε καλή αποθεραπεία και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αν πάμε με επιθετικότητα που διακρίνει την ομάδα, θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να τελειώνουμε την πρόκριση στην Τούμπα».

Διαβάστε ακόμη...