«Δεν μπορείς να επαναπαύεσαι μετά από έναν τίτλο, κλειδί η δουλειά»

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου της, η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή, φιλοξενήθηκε στον City 106,1 και μίλησε τόσο για την 18η χρονιά της στα «ασπρόμαυρα» όσο και για την κλήρωση του Δικεφάλου στα προκριματικά του Champions League.
«Δεν μπορείς να επαναπαύεσαι μετά από έναν τίτλο, κλειδί η δουλειά»

Αναλυτικά όσα είπε η Βαρδαλή:

Για την ανανέωση του συμβολαίου της:

«Αυτή θα είναι η 18η χρονιά μου στην ομάδα. Υπάρχει ένα διάστημα από τα 18 μέχρι τα 22,5 περίπου που έλειπα στην Αμερική. Το δελτίο μου βέβαια ήταν στον ΠΑΟΚ. Συνολικά έχω κατακτήσει 13 πρωταθλήματα. Τα χρόνια είναι πολλά αλλά είμαι και από μικρή στην πρώτη ομάδα. Από τα 13 μου έτη.

Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, δεν υπήρχαν ακόμη οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Εγώ βέβαια είμαι ΠΑΟΚ από μωρό. Τα πρώτα χρόνια έπαιζα και με τα αγόρια και με τα κορίτσια, μέχρι να πάω στην πρώτη ομάδα».

Για το αν το ήθελε από μικρή:

«Ναι από μικρή φανταζόμουν να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλει πολλή δουλειά και προσπάθεια. Το μυστικό της επιτυχίας νομίζω είναι να βελτιώνεσαι κάθε χρόνο. Να προσπαθείς. Να μην επαναπαύεσαι στην μια επιτυχία ή την μια κατάκτηση πρωταθλήματος».

Για την έναρξη των υποχρεώσεων:

«Έχουμε ξεκινήσει να μαζευόμαστε, στις 17 του μήνα ξεκινάμε την προετοιμασία. Ήδη βέβαια κάνουμε προγράμματα προπόνησης που μας έχουν δώσει από την ομάδα για το καλοκαίρι».

Για την κλήρωση του Champions League:

«Την Σεντ Πόλτεν την γνωρίζω. Ξέρω ότι δεν έχουν πρωτάθλημα και ότι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Είναι ωστόσο μια πολύ καλή ομάδα. Έχει κάνει σημαντικές προκρίσεις. Δεν φοβόμαστε, μπορούμε να τις κοντράρουμε. Πρέπει ωστόσο να κοιτάξουμε πρώτα το παιχνίδι με την Ουνιόν (Λουξεμβούργο) και να προκριθούμε».

Διαβάστε ακόμη...