«Πιστέψτε μας, θα δώσουμε τα πάντα στους δύο τελικούς»

Ο Φιλίπε Σοάρες μίλησε στο SDNA για τους δύο τελικούς του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας ενώ στάθηκε και στο δικό του ρόλο: «Πιστέψτε με, είμαστε γεμάτοι ενέργεια, και θέλουμε όσο τίποτα να κερδίσουμε τους δύο επόμενους τελικούς».
«Πιστέψτε μας, θα δώσουμε τα πάντα στους δύο τελικούς»

Το ματς με τον Βόλο ανήκει ήδη στο παρελθόν και στις τάξεις του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει ήδη το βλέμμα τους στον πρώτο τελικό της σειράς με τον Ολυμπιακό. Ο Φιλίπε Σοάρες άνοιξε τα χαρτιά του στο SDNA, υπογραμμίζοντας πως:

«Τώρα πρέπει να δώσουμε τα πάντα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έχουμε έναν μεγάλο τελικό για την τρίτη θέση με τον Ολυμπιακό, και θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάναμε σε κάθε παιχνίδι της σεζόν. Να κάνουμε την τελευταία προσπάθεια, όπως πρέπει».

Μιλώντας για την κατάσταση της ομάδας, ανέφερε πως: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, γεμάτοι ενέργεια και με τη σωστή νοοτροπία, για να κερδίσουμε τους δύο εναπομείναντες τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Αυτόν της τρίτης θέσης με τον Ολυμπιακό και του Κυπέλλου».

Για το αν η δική του απόδοση στα δύο τελευταία ματς, στέλνει μήνυμα, τόνισε: «Δεν είναι θέμα μηνύματος. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και είμαστε εδώ για τον ΠΑΟΚ και τον κόουτς. Εκείνος προσπαθεί να παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα και δεν έχω κάτι να πω... Πρέπει μόνο να δουλεύω και να παλεύω με τους συμπαίκτες μου για να κερδίζουμε τους αγώνες».

Στον τελικό Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ θα έχει ως αντίπαλό του την ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια, με τον Φιλίπε Σοάρες να σημειώνει πως: «Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα είναι ευκαιρία να δείξουμε σε όλους ότι θα έπρεπε να είχαμε παλέψει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε γι' αυτό και φυσικά για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι ένας όμορφος τρόπος για να τελειώσει η σεζόν. Πιστέψτε με, είμαστε γεμάτοι ενέργεια, και θέλουμε όσο τίποτα να κερδίσουμε τους δύο επόμενους τελικούς».

Όσο για το δοκάρι που είχε στο Βόλο, κι αν το γκολ θα έρθει στα επόμενα ματς; «Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως δουλεύω και πως ο Θεός είναι μαζί μου. Κάνω τη δουλειά μου. Κόντρα στον Βόλο δεν ήμουν τόσο τυχερός, αλλά κερδίσαμε 0-2. Άρα είμαι πραγματικά χαρούμενος».

Διαβάστε ακόμη...