« Περήφανος για όλους»

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, ο ακραίος Χάις Γιόρνα μίλησε στο SDNA, τονίζοντας πως αυτός και η συμπαίκτες του έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση, δηλώνοντας παράλληλα υπερήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες του.
« Περήφανος για όλους»

Αναλυτικά όσα είπε ο ακραίος του ΠΑΟΚ στο SDNA:
«Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Θεωρώ πως είμαστε στο πικ μας σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της σεζόν, την ίδια στιγμή που καλές ομάδες εμφανίζουν κάποιες από τις αδυναμίες τους. Κάθε μέρα γινόμαστε δυνατότεροι και αν κοιτάξω την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει σήμερα, μπορώ να πω πως είμαι πολύ περήφανος για όλους».

Για τον παράγοντα που έκρινε τον τελικό:

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα από τη θέση του σερβίς και μας πίεσαν πολύ. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι να κρατήσουμε τη μπάλα στο δικό μας μισό, έχοντας σταθερή υποδοχή και πιστεύω το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Εννοείται, είχαμε τον Αλέξανδρο (Ράπτης), ο οποίος έκανε πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και τελείωσε κάποιες ψηλές μπάλες. Αυτή ήταν η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό και έτσι καταφέραμε να νικήσουμε».

Για τη συνολική απόδοση του ΠΑΟΚ στο Final 4:

«Και στους δύο αγώνες, τα πρώτα σετ ήταν χαμένα, εξαιτίας της απόδοσής μας. Κάναμε πολλά λάθη, με συνέπεια να τα χάσουμε. Για την ακρίβεια κάναμε μαζεμένα και χαζά λάθη. Αυτό το εκμεταλλέυτηκαν οι αντίπαλοί μας, ξεκινώντας με το προβάδισμα στα σετ. Καλύτερα μαζεμένα λάθη σε ένα σετ, παρά λίγα λάθη σε όλα τα σετ

Στα σετ που ακολούθησαν, βρήκαμε ρυθμό και βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε αποκτήσει τεράστια αυτοπεποίθηση, το οποίο μας βοηθάει να επιτρέπει ν' ανατρέπουμε τις δύσκολες καταστάσεις».

Διαβάστε ακόμη...