Κωνσταντέλιας: «Δεν βάλαμε δεύτερο γκολ για να το τελειώσουμε»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ προκειμένου να τελειώσει την υπόθεση νίκη επί του Ατρομήτου στάθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.
Κωνσταντέλιας: «Δεν βάλαμε δεύτερο γκολ για να το τελειώσουμε»

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» δήλωσε πως είναι απογοητευμένος από την ισοπαλία ενάντια στους Περιστεριώτες κάνοντας λόγο για αδικία από το τελικό αποτέλεσμα ενώ αναφορικά με το γεγονός πως αγωνίστηκε ως δεκάρι, εν τη απουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί υποστήριξε πως το έπραξε με άνεση και ελευθερία, χωρίς να επηρεάζεται από την αλλαγή θέσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός άσος των Θεσσαλονικέων:

Για το αποτέλεσμα: «Είμαι απογοητευμένος, πάντα θέλω να κερδίζω και να βοηθάω την ομάδα. Φέραμε αυτό το αποτέλεσμα που μας αδικεί λίγο, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο».

Για την παρουσία του στον άξονα και όχι στα πλάγια εν τη απουσία του Ελ Καντουρί: «Στο ''10'' είσαι πιο ελεύθερος, από μικρός έπαιζα εκεί, ξέρω τη θέση, έχω συνηθίσει στα πλάγια αλλά γνωρίζω τη θέση»

Για το τι κόστισε τη νίκη: «Η αποτελεσματικότητα, δεν βάλαμε δεύτερο γκολ να το τελειώσουμε».

Για το τι εύχεται αναφορικά με το 2023: «Να μας βρει καλά το νέο έτος με υγεία, να είμαστε διαθέσιμοι και να μπορούμε να παίζουμε».

Διαβάστε ακόμη...