Football Insider: Και πώς να πάρεις στόπερ, όταν έχεις έξι…

Από skgsports.gr:Ο Ιβάν Νέσμπεργκ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (2/8) στη Θεσσαλονίκη. Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς όλες οι πτήσεις που πήρε από το Όσλο είχαν καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να τις προλάβει όλες...
Football Insider: Και πώς να πάρεις στόπερ, όταν έχεις έξι…

Έφτασε, λοιπόν, ο Νορβηγός, αν και πολλοί τον περίμεναν από τις αρχές Μαΐου, θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μπήκε από το απόγευμα στις προπονήσεις της ομάδας, που αυτή την περίοδο θυμίζουν... Ολλανδία, άρα θα υπάρχουν πέντε ενεργοί στόπερ και ένας έκτος (Μιχαηλίδης) να έρχεται σε κανένα δίμηνο.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, λοιπόν, έχει έξι στόπερ, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη και τώρα θυμούνται τον Κρέσπο και τον Βαρέλα!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το επίπεδο έχει πέσει σε σχέση με το παρελθόν. Η λογική έλεγε ότι μετά τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Ζοσέ Μπότο θα έβγαινε στην αγορά για να βρει έναν ποιοτικό κεντρικό αμυντικό, αλλά μετά το πατατράκ και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει και μοιάζει απίθανο, αυτή την στιγμή, ο «Δικέφαλος» να πληρώσει για να φέρει κι άλλον στόπερ.

Ειδικά, τώρα, που η σεζόν θα είναι πολύ μικρότερη σε αγώνες, λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη, άρα και η ανάγκη για rotation θα είναι πολύ μικρότερη μ' ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

Ο Νορβηγός κεντρικός βρήκε στις προπονήσεις τους Ίνγκασον, Κάργα, Μιχάι και Κουλιεράκη, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι στα «πιτς» δίνοντας τον δικό του αγώνα της επιστροφής από τον σοβαρό (χιαστοί) τραυματισμό του. Οι δυο πρώτοι ήταν εκείνοι που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι Σόφιας. Ο Μιχάι έμεινε εκτός αποστολής στον πρώτο αγώνα, μπήκε στην 23αδα για το δεύτερο ματς στην Τούμπα, ενώ από την έναρξη της προετοιμασίας ο Κουλιεράκης καταγραφεί τα πρώτα του βήματα στην ανδρική ομάδα και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τον Χανιώτη αμυντικό.

Τι θα κάνει με τον Μιχάι;

Αν κάποιος μπορεί να αποχωρήσει για να ανοίξει χώρος στο ρόστερ, αυτός είναι ο Ενέα Μιχάι. Ο Αλβανός στόπερ είχε εξ' αρχής λάβει το μήνυμα μέσω της απόκτησης Νέσμπεργκ, Κάργα αλλά και της προώθησης Κουλιεράκη και είχε κάνει προεργασία αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο διεθνής Αλβανός στόπερ είχε στα χέρια του προτάσεις και πλέον θα πρέπει να φανεί αν αυτές θα κατατεθούν επίσημα και θα είναι ικανές να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου για τον ποδοσφαιριστή.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη κάνει την όλη διαδικασία πιο ομαλή καθώς δεν θα γίνει εν μέσω αγώνων αλλά στο δρόμο για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...