Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Γάνδη

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στη Γάνδη στο γήπεδο της Τούμπας για τη φάση των 16 του UEFA Europa Conference League.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Γάνδη

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το background της αναμέτρησης.

Τον 13ο του αγώνα στη νεοσύστατη διοργάνωση του Conference League θα δώσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Γάνδη και θέλει να διατηρήσει την ισορροπία στα αποτελέσματα του και να προκριθεί στους «8». Μέχρι τώρα μετρά έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες με την συγκομιδή των γκολ να βρίσκεται στο 16-9.
Στην αναμέτρηση με την Μίντιλαντ, εκτός από την πρώτη πρόκριση στην ιστορία του στην διαδικασία των πέναλτι, πανηγύρισε και το 300ο του ευρωπαϊκό γκολ, το οποίο ήρθε από τα πόδια του Αντρίγια Ζίβκοβιτς .
Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει 20 ευρωπαϊκά γκολ, ακολουθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 14 , ενώ τρίτος ο Μακ με 11 και ο Γιασεμάκης με 10 κλείνει την τετράδα των σκόρερ με διψήφιο αριθμό τερμάτων. Ο Βιεϊρίνια θέλει ένα ακόμη τέρμα για να φτάσει τα 10.
Η Γάνδη μέχρι τώρα δεν έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα για επίσημο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πρώτος της αντίπαλος από την χώρα μας για ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...