Ψηφίστε τον BOX MVP Φεβρουαρίου

Ένας μήνας με έντονες συγκινήσεις, νίκες σε ντέρμπι και προκρίσεις σε Κύπελλο κι Ευρώπη.
Ψηφίστε τον BOX MVP Φεβρουαρίου

Οι πρωταγωνιστές πολλοί. Εμείς καταλήξαμε στην κορυφαία τριάδα, εσείς θ' αναδείξετε τον μεγάλο νικητή. Ψηφίστε τώρα μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App τον BOX MVP Φεβρουαρίου.

Πρώτος υποψήφιος ο Γιάσμιν Κούρτιτς . Ο Σλοβένος συνεχίζει την εντυπωσιακή του παρουσία στην πρώτη του σεζόν στον Δικέφαλο. Αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια κι είχε συνολικό απολογισμό δύο γκολ, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας μ' ένα γκολ χαρακτήρα και προσωπικότητας.

Επόμενος... μονομάχος ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο Ισλανδός, νικητής του διαγωνισμού του Ιανουαρίου, συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα και τον περασμένο μήνα. Επτά συμμετοχές, ηγετική παρουσία στην αμυντική γραμμή, πάθος κι ένταση, καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές κι ένα γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος, από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο Goldkeeper διανύει περίοδο φόρμας κι αποδεικνύεται κομβικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , προσφέροντας σιγουριά στους συμπαίκτες του.Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Φεβρουαρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

Ψηφίστε τον BOX MVP Φεβρουαρίου

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...