Εφτάρα απέναντι στις Ελπίδες

Από acpaok.gr: Για την 9η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας, τις Ελπίδες Καρδίτσας, τις οποίες και κέρδισε με 7-1.
Εφτάρα απέναντι στις Ελπίδες

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλντσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Δοϊρανλή, Βαρδαλή και Ακίντα.

Οι ισόβιες πρωταθλήτριες μπήκαν δυνατά και πρέσαραν στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό και μετά από προσπάθεια της Έσε Ακίντα, η μπάλα κατέληξε στην Γεωργία Χαλατσογιάννη, η οποία σούταρε από απόσταση και άνοιξε το σκορ στο 2'.

Λίγα λεπτά αργότερα η Βάσια Γιαννακά βρήκε χώρο απ'τα δεξιά, έκανε την σέντρα για να έρθει η Ακίντα με προβολή να γράψει το 2-0 στο 11'

Στο 25ο λεπτό η Ακίντα συνδυάστηκε με την Θωμαή Βαρδαλή, με την Κενυάτισσα να βγαίνει τετ-α-τετ και να τελειώνει υποδειγματικά την φάση για το 3-0.

Η σέντερ φορ του Δικεφάλου δεν σταμάτησε εκεί και μετέτρεψε το παιχνίδι σε one woman show, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ της τρία λεπτά αργότερα, όταν και επωφελήθηκε από εκτέλεση φάουλ της Μήτκου.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο η Μαρλέν Μπαρμπόσα μείωσε για τις Ελπίδες Καρδίτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 44'.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο χορτάρι.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με το αέρα και το κρύο να παίζουν σημαντικό ρόλο με την δύση του ηλίου.

O Δικέφαλος ωστόσο δεν είπε την τελευταία του λέξη και έκανε το 5-1 με προβολή της Φανήε Δοϊρανλή στο 65'.

Στο 80' ήταν η σειρά της Μαρίας Μήτκου να βρεθεί μπροστά στο τέρμα από πάσα της Βαρδαλή για το 6-1.

Μετά από δύο ασίστ η Βαρδαλή έστειλε και αυτή τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 7-1.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ Morris κυριάρχησε του αντιπάλου του στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα για όγδοο παιχνίδι.

Ημίχρονο: 4-1

Τελικό: 7-1

ΠΑΟΚ Morris (Λευτέρης Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλντσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση (72' Μπαξεβάνου), Δοϊρανλή, Βαρδαλή, Ακίντα (78' Ζώτου)

Διαβάστε ακόμη...