Ψηφίστε τον BOX MVP Οκτωβρίου

Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κάρολ Σφιντέρσκι και Ντόουγκλας Αουγκούστο ρίχνονται στη μάχη για το βραβείο του BOX MVP Οκτωβρίου.
Ψηφίστε τον BOX MVP Οκτωβρίου

Εσείς διαλέγετε τον νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Ο Οκτώβριος τα είχε όλα. Ένα τρελό ματς στην Τούμπα με τον ΝΠΣ Βόλος, νίκες επί του ΟΦΗ και του Απόλλωνα Σμύρνης, μία τσάμπα ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ένα μαγικό ευρωπαϊκό βράδυ στην Κοπεγχάγη. Οι παίκτες που ξεχώρισαν ήταν πολλοί. Εμείς καταλήξαμε σε τρεις κι εσείς τώρα πρέπει να βρείτε τον τελικό νικητή.

Πρώτος μονομάχος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ήταν ο μήνας που ήρθε το αγωνιστικό ξέσπασμα του Zile. Δεν ήταν μόνο τα τρία γκολ και οι τρεις ασίστ, αλλά η συνολική εικόνα του Σέρβου στο γήπεδο. Ατέλειωτα τρεξίματα, πάθος, ένταση, αυτοθυσία, συμμετοχή σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και σημαντικές βοήθειες στην άμυνα.

Επόμενος υποψήφιος ο Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός φορ πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ στη σεζόν κόντρα σε ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης κι είχε γενικά εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο, δίνοντας αμέτρητες μάχες με κάθε αντίπαλο, κάνοντας τη λεγόμενη βρόμικη δουλειά σε πολλά παιχνίδια.

Την τριάδα κλείνει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Brazileiro έχει μετατραπεί από τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε ένα πολυσύνθετο 10άρι. Σε πέντε παιχνίδια σκόραρε δύο γκολ, ήταν ο άνθρωπος από τον οποίο ξεκινούσε η αμυντική λειτουργία της ομάδας με το pressing ψηλά, ενώ ήταν κομβικός και στο χτίσιμο του παιχνιδιού.

Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Οκτωβρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

Ψηφίστε τον BOX MVP Οκτωβρίου

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...