Fans’ Man of the Match ο Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναδείχθηκε  Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21.
Fans’ Man of the Match ο Σφιντέρσκι

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη παρά το γεγονός πως ήταν ανώτερος σε όλη την αναμέτρηση, είχε τον έλεγχο και πολλές ευκαιρίες. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε από τα γκολ τον Σφιντέρσκι και Μουνάφο στο δεύτερο μέρος με τον Δικέφαλο ειδικά στο πρώτο μέρος να έχει σωρεία χαμένων ευκαιριών.Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κάρολ Σφιντέρσκι .

Ο Πολωνός πέρα από το πανέμορφο τέρμα που σημείωσε, έδωσε αμέτρητες μάχες, πάλεψε πολύ μέσα στην αντίπαλη περιοχή κι αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα είχε σημειώσει κι άλλα γκολ.Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans' Man of the Match ο Swarovski συγκέντρωσε το 43,95% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που ήταν εξαιρετικός και έδωσε ότι είχε για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης , που είχε κάποιες σημαντικές επεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμη...