Το PAOK Action ενισχύει τη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης

Τα έσοδα από την online δημοπρασία της κάθε φανέλας των ποδοσφαιριστών από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ έρχονται να καλύψουν άμεσα το πρόβλημα θέρμανσης του ΚΕΑΤ.
Το PAOK Action ενισχύει τη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης

Γνωρίζοντας τις άμεσες ανάγκες θέρμανσης που αντιμετωπίζει εδώ και έναν περίπου χρόνο το ΚΕΑΤ και συγκεκριμένα το κτίριο του οικοτροφείου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του PAOK Action και τη συνεργασία με την MatchWornShirt αποφάσισε να διαθέσει τα χρήματα από την online δημοπρασία των φανελών των ποδοσφαιριστών της μετά από τα παιχνίδια της ομάδας, για την ολική αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης σε ολόκληρο το κτίριο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 50 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοξενούνται άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Αυτή η κίνηση, που αναμένεται να παρέχει άμεση βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αποτελεί το αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας που ξεκινά από τις συνεργασίες των παικτών μέσα στο γήπεδο και ολοκληρώνεται με την αγάπη των φιλάθλων της ομάδας που θέλουν να προσθέσουν στη συλλογή τους τις φανέλες των αγαπημένων τους παικτών, όπως εκείνοι τις φορούν όταν αγωνίζονται στο γήπεδο.

Με την αγάπη των οπαδών, τόσο στους αγώνες στο γήπεδο, όσο και στους «αγώνες ζωής» που δίνει καθημερινά ο ΠΑΟΚ μέσα από το PAOK Action, είναι βέβαιο ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πάντα νικηφόρο.

Η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη MatchWornShirt αποτελεί ένα φιλόδοξο σχέδιο που στοχεύει να διευρύνει ακόμα περισσότερο το φιλανθρωπικό έργο του PAOK Action.

Οι αυθεντικές φανέλες των ποδοσφαιριστών συλλέγονται μετά τα παιχνίδια και δημοπρατούνται online. Ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο, με πολλές φανέλες να έχουν φτάσει από τις ΗΠΑ μέχρι την μακρινή Αυστραλία και την Νότιο Αφρική!

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τις δημοπρασίες αφορούν αποκλειστικά το φιλανθρωπικό έργο του PAOK Action στο ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη...