Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Σεπτεμβρίου

Τρεις εξαιρετικές ενέργειες, ένα βραβείο και στη μέση η δική σας γνώμη. Πάμε να αναδείξουμε το PAOK TV Play of the Month για το Σεπτέμβριο, μέσα από την ψηφοφορία του paokfc.gr.
Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Σεπτεμβρίου

 Η πρώτη υποψηφιότητα έρχεται από το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το μοναδικό που διεξήχθη τον Αύγουστο. Ο Στέφαν Σβαμπ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου έκανε μία εξαιρετική πάσα στον Γιαννούλη , ο οποίος με τη σειρά του σέρβιρε στον Τζόλη , που βρήκε δίχτυα με άψογο τελείωμα.

Δεύτερος υποψήφιος ο Δημήτρης Γιαννούλης . Ο Mr. No Brakes κόντρα στη Μπενφίκα έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Ο διεθνής αριστερός μπακ του Δικεφάλου στο δεύτερο μέρος πήρε τη μπάλα πίσω από τη σέντρα, έκανε μία… τρελή κούρσα και έδωσε την ασίστ στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς , με τον Σέρβο να σκοράρει, να πληγώνει την πρώην ομάδα του και να κλειδώνει την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος τερματοφύλακας ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν και βοήθησε πολύ την ομάδα του. Στη μάχη του Κράσνονταρ στο δεύτερο μέρος ο Mr. Safe Hands είδε τον Βάντερσον να πιάνει ένα καλό σουτ και με εντυπωσιακή εκτίναξη έδιωξε τη μπάλα που είχε πορεία προς την εστία του.

Συνδεθείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...