"Έκανα λάθος, όλα για την πρόκριση"

Σε δηλώσεις στο PAOK TV, ο Μίροσλαβ Στοχ αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
"Έκανα λάθος, όλα για την πρόκριση"

Αναλυτικά ο Σλοβάκος άσος είπε :

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αλλά και την αντίδραση του κατά του Φερέιρα, σχολίασε: "Πρώτα από όλα πρέπει να απολογηθώ στον προπονητή και την ομάδα. Αυτό που έκανα δεν ήταν καλό, αλλά όλοι ξέρουν την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, που είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Με κατέκλυσαν πολλά συναισθήματα, σκέψεις. Μάλλον όμως δεν ήταν και η καλύτερη απόφαση να εκφραστώ έτσι. Ζητώ ξανά συγγνώμη για αυτό και ελπίζω να μην δημιούργησα μεγάλο πρόβλημα πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ότι έγινε, έγινε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε, να πάμε παρακάτω και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό".

Όσο για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να περάσει στον τελικό, δήλωσε: "Πρέπει να παίξουμε καλά, ώστε να μην χάσουμε. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να δούμε αν θα λειτουργήσει ως τέτοιο ή θα γίνει μειονέκτημα για εμάς. Ελπίζω να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, καθώς όλοι ξέρουμε ότι στο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Οπότε ο μόνος τρόπος να κατακτήσουμε έναν τίτλο φέτος είναι το Κύπελλο. Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Δείτε τις δηλώσεις του Μίροσλαβ Στοχ :

Διαβάστε ακόμη...