Press Kids Mini Movie

Ένα σημαντικό κομμάτι στη... δουλεία ενός ποδοσφαιριστή είναι και αυτό των συνεντεύξεων.
Press Kids Mini Movie

Οι παίκτες έχουν πλέον συνηθίσει την επαφή με τον Τύπο και πάνω κάτω ξέρουν τι θ'αντιμετωπίσουν. Όχι, όμως, όταν απέναντί τους είναι παιδιά. Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν και το διαπίστωσαν από πρώτο χέρι οι Ευθύμης Κολούρης και Δημήτρης Λημνιός...

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τέθηκαν στην διάθεση των τυχερών Press Kids του Δικεφάλου και κλήθηκαν να απαντήσουν σε σωρεία ερωτήσεων, συνηθισμένων και μη.

Οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ έζησαν μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στο γήπεδο της Τούμπας, συνάντησαν τους αγαπημένους τους παίκτες και τους... ανέκριναν για περισσότερη από μία ώρα.

Άλλοι προετοιμασμένοι από νωρίς με σκονάκια, άλλοι πιο αυθόρμητοι και άλλοι με τον νου τους στις selfies, έχοντας εξασφαλίσει λίγες στιγμές μακριά από την επίβλεψη των γονιών τους, οι οποίοι αρκέστηκαν σε ρόλο θεατή, απόλαυσαν μία ημέρα που ήταν αφιερωμένη σε αυτούς.

Η κάμερα του PAOK TV βρέθηκε δίπλα τους από το πρώτο λεπτό. Τους ακολούθησε από το Makedonia Palace, όπου και συγκεντρώθηκαν για να κάνουν τη διαδρομή προς την Τούμπα με το λεωφορείο της ομάδας, μέχρι τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο, όπου αντάλλαξαν πάσες με τους δύο παίκτες. Το... κυρίως πιάτο περιελάμβανε ερωτήσεις για όλα τα γούστα, στις οποίες ο Λημνιός θυμόταν κυρίως ένα ψαλιδάκι που έβαλε κόντρα στην Λάρισα.

Δείτε το mini movie των Press Kids με ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές τους και αρκετό παρασκήνιο.

 

Διαβάστε ακόμη...