Τα κορυφαία βίντεο του Αυγούστου

Αποτελεί την καθημερινή σας οπτικοακουστική ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από την ομάδα μέσω του PAOK TV.
Τα κορυφαία βίντεο του Αυγούστου

Μία προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή. Το paokfc.gr συγκέντρωσε τα δημοφιλέστερα βίντεο του καναλιού του Δικεφάλου τον δεύτερο μήνα της αγωνιστικής περιόδου και σας τα παρουσιάζει μέσα από την στήλη Top Videos.

Το PAOK TV σας φέρνει δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, μέσα από τα βίντεο που επιμελείται και σκηνοθετεί ο Πολύβιος Δημητριάδης και σας τα παρουσιάζει μέσα από το paokfc.gr και τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου σας παρουσιάζει μέσω της στήλης Top Videos τα δημοφιλέστερα videos του PAOK TV.

Το πρόγραμμα έλεγε ότι μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ θα είχε δώσει δύο παιχνίδια στην Super League, αλλά αυτό ως γνωστόν αυτό δεν έγινε ποτέ. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικέφαλου έδωσε τρεις ευρωπαϊκές μάχες και μερικά δυνατά φιλικά παιχνίδια. Τα βίντεο της παρακάμερας του PAOK TV με το παρασκήνιο από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ και την εκτός κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας, τα στιγμιότυπα από τα εκτός έδρας φιλικά σε Ατρόμητο και Ξάνθη και το αφιέρωμα του επίσημου καναλιού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο You Tube για τον μεγάλο Γιόχαν Κρόιφ. Ένα Top 5 που τα έχει όλα.

Ας θυμηθούμε τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV για τον Αύγουστο:

Η παρακάμερα του Ντιναμό Τιφλίδας-ΠΑΟΚ

Τα στιγμιότυπα του Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Τα στιγμιότυπα του Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Johan Cruijff: The Artist of Football

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...