Φιλικός "διασυρμός" για την ... Κ20!

Μια ομάδα του ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από παίκτες της Κ20 και τους Τιάμ - Κοροβέση, διασύρθηκε σε φιλικό παιχνίδι στη Δράμα, από τη Δόξα με 4-0...
Φιλικός "διασυρμός" για την ... Κ20!

Μία μικτή ομάδα με παίκτες της Κ17 και της Κ20 του Δικεφάλου, μαζί με τους Κοροβέση, Δεληγιαννίδη, Δημητριάδη και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Μάμε Τιάμ, γνώρισε φιλική ήττα στην Δράμα από την τοπική Δόξα, με 4-0, σε μία ποδοσφαιρική γιορτή.

Πριν την σέντρα της αναμέτρησης τιμήθηκαν η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και ο Κώστας Δουβαλίδης, δύο παιδιά με καταγωγή από την Δράμα με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα και οι δύο ομάδες τους αποζημίωσαν με καλό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε, υπό τις οδηγίες του βοηθού του Βλάνταν Ίβιτς , Γιάννη Θωμαϊδή, με τέσσερις παίκτες από την πρώτη ομάδα και πολλά νεαρά παιδιά από την Κ20 του Δικεφάλου, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Κ17 του Συλλόγου. Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Μάμε Τιάμ , ο οποίος αν και ανέτοιμος αγωνίστηκε για 55′ λεπτά και πήρε μία πρώτη γεύση από ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα η Δόξα Δράμας, ομάδα Β' Εθνικής και όχι Γ΄, με πολλούς έμπειρους παίκτες έδωσε το πιο σημαντικό της τεστ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Δεληγιαννίδη και Κοροβέση στο 7′ και στο 27′, ενώ από το 30′ και μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 40′ με τον Καρλόπουλο, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Κουρτεσιώτη και νίκησε με σουτ τον Μούτσα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Θωμαΐδης έδωσε χρόνο σε ακόμα πιο νεαρούς παίκτες, ενώ από την άλλη η ομάδα της Δράμας, χρησιμοποίησε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματά της, με συνέπεια ο ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή αλλά την Δόξα να πετυχαίνει τα γκολ. Στο 55΄ο Γιόνδης, στο 63′ ο Ιότι και στις καθυστερήσεις ο Γαϊδαρτζής διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Μία αναμέτρηση που χάρισε πλούσιες εμπειρίες στα νεαρά παιδιά του Δικεφάλου, που πήραν μία πρώτη γεύση από ανδρικό ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Δράμας: Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Γιόνδης (67' Γαϊδαρτζής), Πινδώνης (77' Κεφαλάς), Ολίσε (58' Ιότι), Παπαζαχαρίας (77' Παπαζούδης), Σουάνης (67' Μαρκόπουλος), Καρλόπουλος (67' Πολύζος), Δουμάνης (46' Σάντος).

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δεληγιαννίδης (87' Κραγιόπουλος), Δημητρίου, Κυριλλίδης, Τσαούσης (89' Τσαούσης), Αηδονίδης (81' Πολύζος), Δημητριάδης (71' Καπρέτσος), Κοροβέσης (89' Γιαλαμούδης), Ματθαίου (64' Κόζακ), Τιαμ (55' Τιάμ), Τζοβάρας (81' Κωνσταντίνου)

Δείτε το παιχνίδι στο video που ακολουθεί...

................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα και παρουσία 5.500 θεατών 

8ο λεπτό: Πρώτη καλή φάση στο ματς με τον Δεληγιαννίδη να μπαίνει στην περιοχή της Δράμας από τα δεξιά, αλλά να σουτάρει άουτ! 

Δεν έχουν σταματήσει να φωνάζουν από την αρχή του αγώνα συνθήματα οι φίλοι του ΠΑΟΚ!

23ο λεπτό: Μοιρασμένο το παιχνίδι ως τώρα, λείπουν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες 

25ο λεπτό: Η Δόξα απείλησε με μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ. Αμέσως μετά είχαμε διακοπή στο παιχνίδι για να δροσιστούν οι παίκτες

27ο λεπτό: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ όταν μετά από μπαλιά του Τιάμ (δείχνει ορεξάτος!), ο Κοροβέσης  από το ύψος του πέναλτι σούταρε αλλά ο Σικαλιάς απέκρουσε με το πόδι!

31ο λεπτό: Μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, με τον Μούτσα να αποκρούει σε κόρνερ την κεφαλιά του Παπαζαχαρία

Παρών στην κερκίδα και ο Πάμπλο Γκαρσία...

40ό λεπτό: Η Δόξα ανοίγει το σκορ με τον Καρλόπουλο, με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή

44ο λεπτό: Νέα καλή στιγμή για τη Δράμα, το ανάποδο ψαλίδι του Γιόνδη πέρασε άουτ 

Ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να κάνει ένα μέτριο πρώτο 45λεπτο και ουσιαστικά να απειλεί μόνο στη φάση του 27'

Ξεκίνησε η επανάληψη

50ό λεπτό: Κίτρινη στον Ματθαίου

52ο λεπτό: Μεγάλο κενό στην άμυνά μας και ο αμαρκάριστος Γιόνδης με κεφαλιά κάνει το 2-0!!!

55ο λεπτό: Λύρατζης στη θέση του Τιάμ

60ό λεπτό: Είναι να γελάει κανείς με την τυπικότητα του κόρακα σε ένα φιλικό παιχνίδι!

Ένας "συνοπαδός" πέταξε στο γήπεδο τον πυρσό που κρατούσε στα χέρια του!!! Τελικά η ηλιθιότητα είναι ακατανίκητη  

63ο λεπτό: 3-0 η Δόξα με τον Ιότη. 

64ο λεπτό: Κόζακ στη θέση του Ματθαίου

71ο λεπτό: Καπρέτσος στη θέση του Δημητριάδη

73ο λεπτό: Διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες

81ο λεπτό: Μπήκαν Πολύζος - Κωνσταντίνου στις θέσεις των Τζοβάρα - Αηδονίδη  

84ο λεπτό: Δοκάρι για τη Δόξα... 

87ο λεπτό: Κραγιόπουλος στη θέση του Δεληγιαννίδη

89ο λεπτό: Γιαλαμούδης και Νούκαρης στο ματς, στις θέσεις των Κοροβέση - Τσαούση 

90ό λεπτό: 4-0 η Δόξα με τον Γαίδαρτζή

Τέλος

.................................................

To pregame της αναμέτρησης

18:50 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ

Πριν το παιχνίδι -όπως έγινε γνωστό- θα βραβευτούν οι Ολυμπιονίκες Άννα Κορακάκη και Κωνσταντίνος Δουβαλίδης 

Η αρχική 11άδα του Δικεφάλου για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα στην Δράμα

Όπως γίνεται αντιληπτό από την 11άδα του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος κατεβάζει στο παιχνίδι την Κ20, με τις προσθήκες των Κοροβέση, Τιάμ, Δεληγιαννίδη

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ και ο Ουκρανός Κόζακ, η μεταγραφή του οποίου στον ΠΑΟΚ έγινε γνωστή από τον ίδιο τον παίκτη σήμερα νωρίς το μεσημέρι...

Aρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ στην κερκίδα απέναντι από τα επίσημα!!!

Ο Δικέφαλος έχει να αντιμετωπίσει τη Δόξα στη Δράμα από την περίοδο 1994-1995, στις 11/12/1994 για την 12η αγωνιστική, δηλαδή 22 χρόνια πριν, όταν και είχε αναδειχτεί ισόπαλος 0-0. Την περίοδο 2011 - 2012 η Δόξα αγωνίστηκε στη Super League, αλλά σαν γηπεδούχος αγωνιζόταν στο Καυτανζόγλειο λόγω έργων στο γήπεδό της...

19:30 Γλέντι με παραδοσιακούς χορούς στο γήπεδο της Δράμας...

Έγινε η βράβευση των Κορακάκη - Δουβαλίδη αμφότεροι δεν έκρυψαν τα ασπρόμαυρα αισθήματά τους!!!

 

Διαβάστε ακόμη...