"Πέταξε" για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ...
Λίγα λεπτά μετά τις 10:00, η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε για το Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα πάει οδικά στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας.
SHARE:

Εκεί η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την καινούρια αγωνιστική σεζόν.
Τους παίκτες υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο οι νεαροί της Κ11, που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για τη Γαλλία, καθώς θα συμμετέχουν σε ένα σπουδαίο τουρνουά, στο Paris World Cup, που διεξάγεται από τις 4 ως τις 9 Ιουλίου στο Παρίσι.
Στην αποστολή του Δικεφάλου συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Γλύκος, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.
TAGS: