Τα δημοφιλέστερα βίντεο του Μαΐου

Δίπλα στην ομάδα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα της σεζόν ήταν δίπλα στους παίκτες του ΠΑΟΚ και σας μετέφερε το κλίμα της ομάδας.
Τα δημοφιλέστερα βίντεο του Μαΐου

Η οθόνη σας γέμιζε με δράση από προπονήσεις, παρασκήνιο αγώνων, συνεντεύξεις και αμέτρητες εκδηλώσεις. Στο φινάλε μίας μαραθώνιας χρονιάς, το paokfc.gr συγκέντρωσε τα δημοφιλέστερα βίντεο του καναλιού του Δικεφάλου για τον Μάιο και σας τα παρουσιάζει μέσα από την στήλη Top Videos.

Το PAOK TV σας φέρνει δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, μέσα από τα βίντεο που επιμελείται και σκηνοθετεί ο Πολύβιος Δημητριάδης και σας τα παρουσιάζει μέσα από το paokfc.gr και τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου σας παρουσιάζει μέσω της στήλης Top Videos τα δημοφιλέστερα videos του PAOK TV .

Η σεζόν έκλεισε με ιδανικό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ με καρδιά, ψυχή και πάθος ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες που βρήκε μπροστά του και κατέκτησε την κορυφή των Play Offs της Super League. H πρόβα τζενεράλε κόντρα στην βουλγάρικη Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ, το παρασκήνιο σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη, η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς μετά την λήξη του τελευταίου αγώνα και μπόνους η ιδιαίτερη συνέντευξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο Sky Sports. Ένα Top 5 που τα έχει όλα.

Ας θυμηθούμε τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV για τον Απρίλιο:

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Dimitar Berbatov: One2Eleven

Η παρακάμερα του Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...