MVP of the Season

Η μεγαλύτερη σεζόν και πιο δύσκολη σεζόν των τελευταίων χρόνων φτάνει στο τέλος της,
MVP of the Season

και ήρθε η στιγμή να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ σε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο.

 Η διαδρομή είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Μεγάλες νίκες, όπως αυτή στη Ντόρτμουντ, απρόσμενες απογοητεύσεις, όπως η ήττα στην Κομοτηνή και πολλές, πολλές δοκιμασίες. Στην πορεία άλλαξαν πρόσωπα. Κάποιοι έφυγαν, άλλοι ήρθαν σε αυτή την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Μια προσπάθεια που συνεχίζεται μέχρι το τέλος των Play Offs. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, το paokfc.gr, πλέον με την πολύτιμη συμβολή του 11888 διεξάγει τη μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της σεζόν που θα κατακτήσει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος».

Τη σεζόν 2013-14 νικητής ήταν ο αειθαλής Λίνο που στην τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟΚ κέρδισε την προτίμηση του κοινού χάρη στις ασίστ και τη γενικότερα καλή παρουσία του. Τη σεζόν 2014-15 τον διαδέχτηκε ο Εργκούς Κάτσε .

Ενας από τους λίγους που κατάφερε να παραμείνει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης παρά την ελεύθερη πτώση του Δικεφάλου από τον Ιανουάριο και μετά. Ποιος θα είναι ο νικητής για τη σεζόν 2015-16;

Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσετε εσείς με την ψήφο σας μέσα από την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ. Το δημοψήφισμα θα λήξει πριν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν που είναι στις 31.05...

11888 MVP of the Season 2015-16

Διαβάστε ακόμη...