Λυκογιάννης για Τακιανό και ΠΑΟΚ!

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αθήνας παραχώρησε ο, μεταξύ άλλων, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, και νυν του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας και για τη θητεία του στον Δικέφαλο.
Πηγή: thessports.gr
Λυκογιάννης για Τακιανό και ΠΑΟΚ!

Μάλιστα ανέφερε ότι θεωρεί λανθασμένη την απομάκρυνση του από τον πάγκο των «ασπρόμαυρων», ενώ «απάντησε» και σε παλαιότερες δηλώσεις του Φώτη Τακιανού.

 

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν καμία ομοιότητα μεταξύ τους. Εγώ ήμουν τρία χρόνια στην ομάδα, έχω τεράστιο σεβασμό για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Είχα πολύ καλή συνεργασία με την πλειονότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν τη συγκεκριμένη ομάδα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η στιγμή που πάρθηκε η απόφαση για να φύγω από εκεί ήταν τελείως λάθος.

Επειδή έχει ειπωθεί εσφαλμένα πολλές φορές από τον αντικαταστάτη μου, τον κύριο Τακιανό, η ομάδα τη στιγμή που έφυγα εγώ ήταν στην τρίτη θέση και όχι στην όγδοη, όπως πολύ λανθασμένα και για δικούς του λάθος λόγους αναφέρει. Η ομάδα ήταν στην τρίτη θέση, ισόβαθμη, μόνο με το Περιστέρι δεν είχε την ισοβαθμία. Υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις, και βάση του εναπομείναντος προγράμματος, η ομάδα να τερμάτιζε στην πρώτη τετράδα. Δεν παρέλαβε κανείς μια ομάδα στην όγδοη θέση και την έβγαλε τέταρτη, την παρέλαβε στην τρίτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο σωματείο. Σαφέστατα υπάρχει πίεση, όπως υπάρχει σε όλες τις ομάδες, οι οποίες έχουν κόσμο και απαιτήσεις. Ήταν μια δύσκολη χρονική στιγμή, εκείνη την περίοδο που παίξαμε με το Περιστέρι η ομάδα δεν ήταν πολύ καλά αγωνιστικά, είχαμε και οικονομικό θέμα, όντας για μεγάλο χρονικό διάστημα «μέσα» στις πληρωμές. Πιστεύω ότι ήταν μια απόφαση όχι και πολύ σωστή.

 

Οι συνθήκες αποχώρησης του κυρίου Τακιανού ήταν διαφορετικές. Η ομάδα έχει κάνει πολλές αλλαγές, δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, τουλάχιστον από αυτό που βλέπω, έχει αλλάξει όλους τους ξένους πολλές φορές. Άλλο πράγμα, άλλες συνθήκες, καμία ομοιότητα το ένα με το άλλο».


 

Διαβάστε ακόμη...