«Όλοι με ρωτάνε για το ξύλο με τον Γκάλη» (video)

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσε συνέντευξη σε εκπομπή της ΕΡΤ όπου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το περιστατικό με τον Νίκο Γκάλη, αλλά και για τη σχέση του με τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Πηγή: thessports.gr
«Όλοι με ρωτάνε για το ξύλο με τον Γκάλη» (video)
Photo Credits: @thessports

Όπως είπε, μεταξύ άλλων: 

«Δεν ήταν εύκολη η σχέση με τον Ιωαννίδη, ήταν δύσκολος σαν προπονητής. Όταν τελειώσαμε την επαγγελματική μας καριέρα, εγώ σαν παίκτης και εκείνος σαν προπονητής, είχαμε κάνει πολλά ταξίδια με τους παλαίμαχους. Κάναμε παρέα και περνούσαμε καλά.

Πάντα κόντρα υπήρχε, στο επίπεδο που επιτρέπεται επαγγελματικά. Αυτές οι συγκρούσεις, που υπάρχουν είναι λογικές. Ήταν δύσκολος, ήταν όμως δίκαιος. Είναι κάτι που το εκτιμάς μετά».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το περιστατικό με τον Νίκο Γκάλη που έλαβε χώρα τον Μάιο του 1991, όταν οι δύο παίκτες είχαν έρθει στα χέρια.

«Με τον Νίκο Γκάλη ήμασταν αντίπαλοι χρόνια. Υπάρχει τρομερός σεβασμός, όλοι εμείς ακολουθήσαμε τον Νίκο, πρώτα ήρθε εκείνος και μετά όλοι εμείς, οι υπόλοιποι. Έχει τη δική του καθημερινότητα, εγώ τη δική μου, πού και πού βρισκόμαστε κάπου κοινωνικά.

Κακή στιγμή, μία παρεξήγηση. Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας σε εκείνον τον αγώνα, πιο πολύ φάγαμε εμείς ξύλο από τον κόσμο. Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν».

Διαβάστε ακόμη...