Να ξεκινήσει με το δεξί...

Την ομάδα έκπληξη της φετινής Basket League, την AEN Κηφισιάς, υποδέχεται στην Paok Sports Arena o ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 1ης φάσης των play offs...
Να ξεκινήσει με το δεξί...

To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας...

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος τόσο στον σημερινό αγώνα, όσο και γενικότερα στη σειρά αυτών των παιχνιδιών, τόνισε: «Ξεκινάμε τα πλέι οφ με μία σειρά πολύ σημαντικών, όσο και δύσκολων αγώνων. Ξέρουμε ότι η Κηφισιά έχει έμπειρους παίκτες και πολύ καλό ρόστερ, κάτι που το έδειξε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει και όσα έχουμε σχεδιάσει, αλλά και για να αντιδράσουμε σωστά στη διάρκεια του αγώνα και σε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, αλλά και να μπορέσουμε σαν ομάδα να βγάλουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα της αλήθειας για όλους. Το παιχνίδι είναι πολύ δυνατό, πολύ σημαντικό και δύσκολο και σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε, θέλουμε και περιμένουμε την συμμετοχή και την βοήθεια του κόσμου».

Ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, θα παραταχτεί πλήρης και ήρθε η ώρα να περάσει στην επόμενη φάση -κόντρα στην παράδοση- των play offs, αφού η προϊστοιρία δεν είναι υπέρ του.

O ΠΑΟΚ πέρασε από την προημιτελική φάση μόνο μία από τις τελευταίες δέκα που συμμετείχε σε αυτήν (απουσίαζε μόνο το 2008). Ήταν το 2011 όταν απέκλεισε την Καβάλα 2-0 και αργότερα πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά της Εuroleague, στους μικρούς τελικούς με τον Άρη.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι ομάδες μετράνε από μία νίκη. Η Κηφισιά είχε επικρατήσει στην έδρα της με 95-86 και ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 92-83 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.   

Το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο γήπεδο της Κηφισιάς. Όπως ενημέρωσε χτες ο ΕΣΑΚΕ σε όλα τα παιχνίδια των Playoffs, θα εφαρμοστεί και το Instant Replay.

Διαβάστε ακόμη...