"Ήρθε η στιγμή της αλήθειας..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σε δηλώαεις του αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ίκαρου Χαλκίαδας, αλλά δεν παρέλειψε να σταθεί και στα παιχνίδια  με την Κηφισιά που ακολουθούν...
"Ήρθε η στιγμή της αλήθειας..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε: "Σήμερα πετύχαμε τον στόχο μας ώστε να είμαστε σε μια πλεονεκτική θέση στα play offs. Ήρθε η στιγμή της αλήθειας, πρέπει να κρατήσουμε την έδρας μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλαμε την νίκη για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και γιατί μας ενόχλησε η εκτός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό".

Για τα παιχνίδια με την Κηφισιά υπογράμμισε: "Είναι δύσκολο το ότι θα παίξουμε τρεις αγώνες μέσα σε έξι μέρες με την Κηφισιά. Εναι δύσκολη και έμπειρη ομάδα. Έχει τέσσερις πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες οι οποίοι έχουν παίξει σε ευρωπαικές ομάδες και ξέρουν τι σημαίνουν play offs.  Έχει προσθέσει στο ρόστερ της δύο νέους παίκτες, αυτό είναι πρόβλημα και πρέπει να δούμε πως συμπεριφέρεται με αυτούς τους παίκτες στο παρκέ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εμείς".

Για το βάθος που έχει στον πάγκο η αθηναϊκή ομάδα είπε: "Αν εξαιρέσεις τον Πανιώνιο, οι άλλες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο".

Όσο για τη σημερινή παρουσία των Κόνιαρη και Λιάπη, σχολίασε: "Μπορούσαν να παίξουν περισσότερο σήμερα, είναι σίγουρα δύο ταλαντούχοι παίκτες που θα πάρουν το χρόνο τους".

Διαβάστε ακόμη...